Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 45

Weekoverzicht 45

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 5 tot en met 11 november voor je op een rijtje gezet.

Weetjes


Series toevoegen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen aan de database van MijnSerie.

Algemeen Serienieuws


Breaking Bad


Het enige wat we kunnen vertellen is dat Breaking Bad een speelfilm gaat krijgen en dat Vince Gilligan de scenarist zal zijn.

The OA


Het geduld van de fans wordt wel heel erg op de proef gesteld als het gaat om een startdatum voor het tweede seizoen van The OA.

The Walking Dead


Scott Gimple gaat drie televisiefilms maken voor AMC van The Walking Dead, de eerste van de drie gaat al in 2019 al in productie.

Datums Series


1983


Netflix lanceert op 30 november aanstaande de eerste Poolse Original Netflix series; 1983.

The Blacklist


NBC heeft bekend gemaakt dat de start van het zesde seizoen van The Blacklist op vrijdag 4 januari 2019 plaatsvindt. Het gaat om een speciale aflevering van maar liefst twee uur.

Code Black


De eerste twee seizoenen van de CBS-serie Code Black zijn vanaf 3 december te zien bij Ziggo Movies & Series.

The Little Drummer Girl (2018)


De Britse BBC One en AMC-serie The Little Drummer Girl (2018) is vanaf 28 december 2018 te zien op NPO 2. Voor diegene die NPO Start Plus hebben kunnen de serie zien vanaf 21 december 2018. The Little Drummer Girl speelt zich af aan het einde van de jaren zeventig en volgt de actrice Charlie (Florence Pugh), die tijdens een vakantie in Griekenland gerekruteerd wordt door een agent (Alexander Skarsgard) van de Israëlische geheime dienst. Ze raakt verzeild in een internationaal spionageplan van meesterbrein Kurtz (Michael Shannon), waarbij de grens tussen goed en kwaad al heel snel begint te vervagen.

NBC


NBC heeft aangekondigd wanneer de komedie Brooklyn Nine-Nine zal terugkeren, I Feel Bad doet het niet goed genoeg en Will & Grace en The Good Place verhuizen naar een nieuwe tijd.

Shadowhunters


De datum is aangekondigd voor de allerlaatste afleveringen van Shadowhunters bij Freeform.

Startdatums series op de Vlaamse TV


Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.

Nieuwe Series


The 4400


De sciencefictionserie The 4400 die vier seizoenen heeft gehad bij USA Network krijgt een reboot bij The CW.

Disney +


Disney heeft live-actionseries aangekondigd voor het nieuwe streamingplatform dat in 2019 wordt gelanceerd. Het platform blijkt Disney+ te gaan heten.

Dollface


Hulu heeft tien afleveringen besteld van de nieuwe komedieserie Dollface. De hoofdrol is voor Kat Dennings, die bekend is van de CBS-serie 2 Broke Girls.

Netflix


Netflix komt binnenkort met vijf nieuwe animatieseries, met daarin onder meer gigantische vechtrobots die vechten tegen enorme monsters, postapocalyptische werelden en een bovennatuurlijke criminele onderwereld.

The Plot Against America


HBO heeft een nieuwe miniserie besteld van David Simon en Ed Burns. De zesdelige serie The Plot Against America is gebaseerd op de populaire roman van Philip Roth.

Gecancelde Series


Good Behavior


De Amerikaanse dramaserie Good Behavior van TNT krijgt geen derde seizoen. Het tweede seizoen werd in 2017 uitgezonden.

Reverie


De dramaserie Reverie van NBC was eerder dit jaar te zien bij de zender. Er zijn tien afleveringen gemaakt. En meer afleveringen zullen er niet komen.

Vernieuwde Series


Chaussée d’Amour


De kogel is door de kerk voor Chaussée d’Amour de Vlaamse fictiereeks over een vrouw (Tine Bertels) die na haar scheiding boven het bordeel gaat wonen dat ze erfde van haar vader.

A discovery of Witches


A discovery of Witches is een Britse romantische fantasyserie van de zender Sky One. De serie ging van start in september 2018.

Divorce (2016)


Divorce (2016) is een Amerikaanse komedieserie van de zender HBO. Inmiddels is bevestigd dat de serie een derde seizoen krijgt.

The Purge


Het eerste seizoen van de horrorserie The Purge is afgelopen dinsdag beëindigd. Toen was de tiende aflevering te zien. USA Network heeft dinsdag meteen bekend gemaakt dat de serie een tweede seizoen krijgt.

Afleveringen


The Rookie


The Rookie is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. De serie ging in première op 16 oktober 2018. ABC heeft zeven extra afleveringen besteld voor het eerste seizoen.

Casting Nieuws


The Affair


Anna Paquinis toegevoegd aan de cast van dramaserie The Affair. De Nieuw-Zeelandse actrice maakt haar opwachting in het vijfde en laatste seizoen.

Dynasty (2017)


Slechts enkele maanden na het vertrek van Nathalie Kelley als Cristal verdwijnt er opnieuw een vaste acteur uit de serie Dynasty (2017).

Goede Tijden, Slechte Tijden


Ruud Feltkamp stapt na ruim twaalf jaar uit de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Dat maakte hij maandagavond zelf bekend in RTL Boulevard.

Veronica Mars


Zender Hulu, bedenker Rob Thomas en hoofdrolspeelster Kristen Bell zijn bezig met de doorstart van de serie Veronica Mars, zo werd in september bekend.

Watchmen


HBO heeft in augustus een serieorder gegeven aan Watchmen, Damon Lindelofs bewerking van de boeken van Alan Moore en Dave Gibbons. De serie gaat in 2019 van start.

Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten


Streamingdiensten


Het aanbod van streamingdiensten als Netflix dient voor minstens 30 procent te bestaan uit Europese programma’s en onlinevideoplatforms moeten jongeren beter beschermen tegen porno en geweld.

Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews


Deadly Class


‘Elke tegenstander heeft een zwakte’. Dat blijkt uit de nieuwe trailer die Syfy heeft uitgebracht van de komende thrillerserie Deadly Class.

Luther


The Sexiest man alive Idris Elba heeft het in de meer dan twee minuten video van het vijfde seizoen van Luther aan de stok met een gangster die wil weten waar hij is.

Soof: Een Nieuw Begin


Soof: Een Nieuw Begin komt terug. Het tweede seizoen van de serie is vanaf donderdag 29 november te zien bij Videoland.

MijnSerie nieuws


Column


- Uitgelicht: Interactieve series en films hebben weinig toekomst
Netflix gaat nader bekijken hoe kijkers omgaan met de mogelijkheid om zelf het verloop van een serie te bepalen.

Afgelopen weekend te zien (10/11 november)


Mocht je niets gepland hebben afgelopen weekend had je altijd nog op je favoriete zitmeubel kunnen plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je het afgelopen weekend kon gaan zien.

Kijkcijfers: Week 44


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 29 oktober tot en met 4 november in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Prijsvragen


- Maak tot 13 november kans op het eerste seizoen van Berlin Station.

- Maak tot 14 november kans op het derde seizoen van The Affair.

- Maak tot 14 november kans op het tweede seizoen van The Expanse.

- Maak tot 15 november kans op het derde seizoen van Zoo.

- Maak tot 15 november kans op het tweede seizoen van Channel Zero.

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van Conspiracy of Silence; Conspiracy of Silence is een Zweedse politieke misdaadserie maar wat is de Zweedse titel?, was Ingen utan skuld. Weetje: En Ingen utan skuld betekent letterlijk geen onschuldige.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht november 2018 die in week 45 van start of in première zullen gaan.

-

Maandag 12 november


Zie mij graag – Seizoen 1 (Videoland)
21.00 – 24 Hours in A&E – Seizoen 16 (Channel 4)
22.00 – People Just Do Nothing – Seizoen 5 (BBC Three)

-

vrijdag 16 november


Taken (2017) – Seizoen 1 en 2 (Videoland)
20.15 – Der Kriminalist – Seizoen 13 (ZDF)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten