Reverie

7.2 / 10
43 min
Drama, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2018 - heden
NetwerkNBC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min2018 - heden
Genres:DramaThriller
Netwerk:NBC
Reverie is een Amerikaanse dramaserie van de zender NBC. De serie ging in première op 30 mei 2018.

Een voormalige detective, gespecialiseerd in menselijk gedrag, wordt gevraagd mee te werken aan een vitual reality programma. Dit programma heeft gevaarlijke en onbedoelde gevolgen...
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

Reverie - Eerste aflevering

6.5

Nieuws (20)

Lucifer is een Amerikaanse misdaadserie met een vleugje dramedy van Netflix. De serie ging in première in januari 2016 bij FOX.
di 7 januari
3
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van NBC. We hebben nu voordat het nieuwe seizoen begint een update gemaakt van de Peacock-zender series.
5 aug 2019
NBC heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
23 apr 2019
2

Populaire reacties (5)

5
09 jun 2018
Het verhaal heeft wel wat weg van de film The Cell. Tot nu toe wel ok en Sarah Shahi (The L Word) is altijd leuk om naar te kijken :)
6
04 jun 2018
Ik vind m leuk! Het pakte en ik vind het idee erg leuk. Het uitwerken enzo..daar ga ik maar van uit dat dat nog wat in ontwikkeling zit maar ik kijk uit naar de 2e aflevering.

Vergelijkbare series

FBI
3 stemmen
Fringe
2 stemmen
Eureka
2 stemmen
Heroes
1 stem