The Walking Dead

8.4 / 10
44 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.4 / 10
11 seizoenen / 158 afleveringen / 2010 - ...
Netwerk AMC
De serie is beëndigd

Beschrijving

Looptijd: 44 min 2010 - ...
Genres: Horror
Netwerk: AMC
Synoniemen: Живите мъртви, Živi mrtvaci, 行屍, Żywe trupy, The Walking Dead: Invazia zombi, 陰屍路, The Walking Dead, Les morcheurs
The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie ging in première op 31 oktober 2010. The Walking Dead vertelt het verhaal van de nasleep van een zombie apocalyps en volgt een kleine groep overlevenden dat reist door de Verenigde Staten opzoek naar een nieuw thuis, weg van de hordes zombies. De groep wordt geleid door Rick Grimes, die een politieagent was in de oude wereld. Aangezien de situatie alleen maar erger wordt, wordt het er niet beter op in de groep en doen ze er alles aan om te overleven.
Koop serie
The Walking Dead

Populaire reacties (209)

Waku
7.8
29 jul. '13, 13:59 Bewerkt op 06:48
Ik ben totaal geen liefhebber van het zombie genre. Had aanvankelijk geen interesse in deze serie. Totdat wel heel erg veel mensen om mij heen "The Walking Dead" annbeveelden. En ik heb geen spijt. Verslavend goede serie Niet alleen zombie gehap, maar ook de karakters zijn goed uitgewerkt. Spanningen ondeling, verstandhouding binnen de groep. Drama, maar ook actie en pure horror hier en daar. Top serie!
DavidPrice
9
24 okt. '16, 09:21
Seizoen 7 afl.1. Mijn God, ben nog steeds aan het hyperventileren.....