Dynasty (2017)

7.7 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Dynasty verliest alweer een vaste acteur

Slechts enkele maanden na het vertrek van Nathalie Kelley als Cristal verdwijnt er opnieuw een vaste acteur uit de serie Dynasty (2017).

James Mackay, die Steven Carrington speelt sinds de serie in oktober 2017 in première ging, is geen vaste acteur meer. Hij zal in de toekomst slechts in een beperkt aantal afleveringen te zien zijn.

Embed from Getty Images
James Mackay

Steven Carrington kondigde aan het einde van de aflevering van vorige week aan dat hij van plan was terug te keren naar Paraguay, waar hij bezig was met belangrijk liefdadigheidswerk. En nu lijkt het erop dat zijn reis voor onbepaalde tijd is verlengd.

Dynasty (2017) is een Amerikaanse soapserie van The CW. De reboot volgt twee van de rijkste gezinnen van Amerika, de Carringtons en de Colbys. Het tweede seizoen is sinds 13 oktober te zien bij Netflix, waarbij er elke zaterdag een nieuwe aflevering verschijnt.
Vorige aflevering
My Hangover's Arrived
My Hangover's Arrived
03x20
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Linda60
11 nov 2018 22:03 -
Ja jammer maar net als nathalie heeft james voor mij geen toegevoegde waarde,eerder irritatie dus ik zal ze niet missrn
Reageer

Laatste nieuws

Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Vandaag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Vandaag, 14:00
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Vandaag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
HBO Max heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Raised by Wolves (2020) vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging begin deze maand in première.
Vandaag, 10:33
1