Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

HBO bestelt miniserie The Plot Against America

HBO heeft een nieuwe miniserie besteld van David Simon en Ed Burns. De zesdelige serie The Plot Against America is gebaseerd op de populaire roman van Philip Roth.

The Plot Against America beeldt een alternatieve Amerikaanse geschiedenis uit, die wordt verteld door de ogen van een Joodse familie uit de arbeidersklasse in New Jersey, terwijl zij de politieke opkomst van Charles Lindbergh, een xenofobe populist, volgen die president wordt en de natie in de richting van het fascisme stuurt.

6576 PlotAgainst

Philip Roth's The Plot Against America, dat een meesterwerk van de ‘counterfactual history’ is genoemd, werd in 2004 gepubliceerd. Het is een alternatieve geschiedenis waarin Franklin D. Roosevelt tijdens de presidentsverkiezingen van 1940 door Lindbergh wordt verslagen. De geschiedenis van Amerika krijgt zo een heel ander verloop dan in de werkelijkheid.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Vandaag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Vandaag, 14:00
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Vandaag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
HBO Max heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Raised by Wolves (2020) vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging begin deze maand in première.
Vandaag, 10:33
1