Reverie

7.2 / 10
42 min
Drama, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

NBC stopt met Reverie na één seizoen

De dramaserie Reverie van NBC was eerder dit jaar te zien bij de zender. Er zijn tien afleveringen gemaakt. En meer afleveringen zullen er niet komen.

Reverie gaat over een voormalige detective (Sarah Shahi), gespecialiseerd in menselijk gedrag. Zij wordt gevraagd mee te werken aan een vitual reality programma. Het stelt mensen in staat om in een fantasiewereld met overleden geliefden te verblijven. Maar dat heeft gevaarlijke en onbedoelde gevolgen.

Reverie werd vrij matig beoordeeld door de kijkers. Recensent Bo Verhoef van MijnSerie beoordeelde Reverie met een 6,5. NBC heeft laten weten dat de serie van Mickey Fisher geen vervolg zal krijgen.

Vorige aflevering
Point of Origin
Point of Origin
01x10
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_winthoos
07 nov 2018 16:01 -
Jammer. Ik vond het wel een tweede seizoen waard.
Reageer
avatar_l1l1yann
13 jun 2020 14:10
Ik ook. Ik vind het echt zo’n leuke serie! Ik Sarah Shahi ook echt geweldig!
Reageer
avatar_JanWillemK
07 nov 2018 17:06 - 07 nov 2018 17:06
Niet verrassend.
Het deed te weinig met het toch wel erg goed concept. Als ze er een serie van hadden gemaakt waarin steeds nieuwe zaken worden opgelost zoals een NCIS of Criminal Minds, dan had de serie veel meer kijkers gehad.
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03