Veronica Mars

7.9 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
4seizoenen/72afleveringen/2004 - 2019 
NetwerkHulu
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20042019 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:Hulu
Veronica Mars is een Amerikaanse misdaadserie van de zender Hulu (voorheen The CW). De serie ging in première op 22 september 2004.

De serie speelt zich af in de fictieve Amerikaanse stad Neptune in de staat Californië, ten noorden van San Diego. Veronica Mars was ooit de vriendin van de rijke Duncan Kane en de beste vriendin van Duncans zus Lilly. Veronica behoorde tot de populaire crowd op school en haar vader Keith was sheriff. Alles ging haar voor de wind, totdat Duncan het uitmaakte met haar en Lilly Kane dood werd aangetroffen en Keith ervan overtuigd was dat Lilly's vader Jake de moordenaar was. Het feit dat hij niet alleen achter de rijke man aanging, maar ook Jake openbaar beschuldigde van de moord op zijn dochter ging voor de bevolking van Neptune te ver, en Keith werd afgezet als sheriff. Veronica's moeder Lianne verlaat het gezin en Veronica is vanaf dat moment een outsider op school. Om toch nog de misdaad van Neptune te kunnen bestrijden zet Keith een privédetectivebureau op en lost regelmatig zaken op. Veronica helpt hem hierbij.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 20
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 8
Seizoen 4

Populaire reacties (1)

avatar Leonietje
8
16 jan 2014
Ik lees net dat er een online spin off komt. Leuk!

Vergelijkbare series

Angel
4 stemmen
Rookie Blue
4 stemmen
Charmed
4 stemmen
iZombie
3 stemmen
Heroes
2 stemmen
Veronica Mars