Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Series toevoegen; Hoe doe je dat?

Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen aan de database van MijnSerie.

Inmiddels zijn we hard op weg om de 8500ste serie in ons bestaand te kunnen toevoegen. Maar er zijn enkele ‘regels’ die horen bij het toevoegen van nieuwe series. We nemen ze met je door.

* Een serie moet eerst in TVDb staan, en goedgekeurd zijn, voor het kan worden toegevoegd.

*(Televisie)films horen niet thuis in onze database. Sommige televisiefilms van een serie worden wel in het database gezet als Special.

* Ook programma’s waar slechts één aflevering per jaar van wordt gemaakt hoort niet thuis in ons database. Of programma’s als WK Voetbal hoort ook niet thuis in ons database. Voetbal zijn wedstrijden geen afleveringen.

* Let bij het toevoegen, dat je hier kunt doen, goed op de volgende informatie; staat de duur (tijd hoelang een aflevering duurt) en datum (jaartal) goed, is het land van herkomst correct, is de zender juist, zijn er afleveringen, eventueel met datums, toegevoegd en welke genres kan ik toevoegen.

* Over genres toevoegen het volgende; één tot drie genres zijn vaak meer dan genoeg. Hoe meer genres je toevoegt hoe verwarrender het kan worden, voorbeeld: een detective heeft vaak al met misdaad te maken of superhelden met actie, die hoeven dus niet samen toegevoegd te worden.

* In beschrijving is het de bedoeling dat je daar een correcte Nederlandse tekst neerzet.

Soms kan het wat langer duren voor een serie goedgekeurd wordt. Dit kan te maken hebben omdat de informatie eerste nagekeken of aangevuld moet worden.

Wanneer kan een serie worden afgekeurd? Als niet alles (correct) is toegevoegd, of er geen Nederlandse omschrijving in staat. Of als een serie niet voldoet aan de criteria zoals boven beschreven.

Succes met het toevoegen van je favoriete serie(s).
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Vandaag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Vandaag, 14:00
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Vandaag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
HBO Max heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Raised by Wolves (2020) vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging begin deze maand in première.
Vandaag, 10:33
1