The Blacklist

8.3 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Zesde seizoen The Blacklist start op 4 januari

NBC heeft bekend gemaakt dat de start van het zesde seizoen van The Blacklist op vrijdag 4 januari 2019 plaatsvindt. Het gaat om een speciale aflevering van maar liefst twee uur.

De misdaadserie met in de hoofdrollen James Spader en Megan Boone is in Nederland te volgen bij Netflix, die nog geen officiële startdatum voor het zesde seizoen heeft gemeld.

Na de verbazingwekkende onthulling dat Raymond ‘Red’ Reddington (James Spader) niet is wie hij zegt dat hij is, voelt Elizabeth Keen (Megan Boone) zich nogal verscheurd. Ondertussen leidt Red Elizabeth en de FBI naar enkele van de meest vreemde en gevaarlijke criminelen tot nu toe. Liz en Red houden zich overal bezig met een ongemakkelijk kat-en-muisspel waarbij de waarheid langzaam zichtbaar wordt.

Vorige aflevering
The Kazanjian Brothers
The Kazanjian Brothers
07x19
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_sarlottje
10 nov 2018 16:45 -
Ik ben al lange tijd gestopt, want ik snap er helemaal niks meer van
Reageer
avatar_renzoroy
10 nov 2018 20:37 -
Mooi, werd eens tijd :)
Reageer
avatar_Solis
11 nov 2018 16:50 -
Geweldig einde van het vijfde seizoen! Ben benieuwd naar het zesde!
Reageer

Laatste nieuws

Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Vandaag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Vandaag, 14:00
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Vandaag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
HBO Max heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Raised by Wolves (2020) vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging begin deze maand in première.
Vandaag, 10:33
1