Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Reboot voor The 4400 bij The CW

Reboot voor The 4400 bij The CW

De sciencefictionserie The 4400 die vier seizoenen heeft gehad bij USA Network krijgt een reboot bij The CW.
The CW is de serie uit 2004 opnieuw aan het ontwikkelen. De serie komt van de Craig Sweeny, die begon als schrijver bij de originele serie, Taylor Elmore (Justified) en CBS TV Studios. The 4400 reboot zal worden geschreven door Elmore en Sweeny en de eerstgenoemde gaat ook dienst doen als showrunner omdat Sweeny al dienst doet als showrunner bij de CBS-serie The Code (2018).

Embed from Getty Images
Graig Sweeney

In de serie die in 2007 eindigde zijn er 4400 mensen door een vreemde lichtbol, die in eerste instantie voor een komeet wordt aangezien, gedeponeerd op Highland Beach, in de Cascade Range, nabij Mount Rainier, Washington. Alle 4400 mensen zijn in de loop der jaren, vanaf 1946, in een straal wit licht verdwenen. Na hun terugkeer blijkt dat geen van hen ook maar één dag ouder is geworden. Ze zijn gedesoriënteerd en hebben geen idee wat er met hen en met de wereld gebeurd is sinds hun verdwijning. Het blijkt later in de serie dat sommige van de teruggekeerden over speciale gaven beschikken.

In The 4400, bedacht door Scott Peters en René Echevarria, speelden onder anderen Joel Gretsch en Jacqueline McKenzie, Mahershala Ali en Patrick Flueger een rol. De serie bleef een cult-serie in de loop der jaren. En sinds The 4400 zijn er meerdere series geweest over onverklaarbare verdwijningen en terugkeer van personen. Denk aan The Returned en Manifest.

Wie er in de nieuwe The 4400 een rol zal gaan spelen is nog niet bekend gemaakt. Ook is er nog niets bekend over een productie- of premièredatums. MijnSerie houdt het nieuws rond de reboot van The 4400 nauw in de gaten.

Wat verwacht jij van de reboot bij The CW?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

renzoroy
renzoroy 9 november 2018, 13:08
Dat zou vet zijn. Zo zonde dat deze toen na 4 seizoenen (en midden in het verhaal) hebben gecancelled. Had liever dat ze de serie nu weer hadden opgepakt ipv rebooten.
jozeew
jozeew 9 november 2018, 17:59
Top hoop dat het net zo goed wordt als de eerste 4400 maar dat het verhaal verder gaat als de vorige.
Log in om een reactie achter te laten