Zie mij graag

8.2 / 10
23 min
Dramedy
Volg deze serie
8.2 / 10
3seizoenen/39afleveringen/2017 - heden
NetwerkEen
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min2017 - heden
Genres:Dramedy
Netwerk:Een
Zie mij graag is een Belgische dramedyserie van de zender Een. De serie ging in première op 21 februari 2017.

Vlaamse humoristische fictiereeks over Anna, die na het bedrog van haar man Ben een punt achter hun huwelijk. Maar hoe moet het nu verder met haar leven en de twee kinderen? Anna (Alejandra Theus) zet na het bedrog van haar man Ben (Stan Van Samang) een punt achter hun huwelijk en probeert ze haar leven met goede moed terug op de rails te zetten. Maar hoe moet ze nu verder met haar leven en haar kinderen waardoor ze voor eeuwig verbonden zal blijven met haar ex?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Zie mij graag.

Nieuws (13)

Nieuwe tegenspelers voor Anna Drijver en Tom Waes in Undercover, de cast wordt uitgebreid met onder andere Sebastien Dewaele (Eigen Kweek).
ma 27 juli
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
1 jun 2020
3
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
30 mei 2020

Populaire reacties (1)

8
03 mrt 2020
Eerst niet zo een fan maar eigenlijk wel goed gefilmd met humor over iets wat eigelijk een moeilijk onderwerp is.