Code Black

8.2 / 10
42 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Medische dramaserie Code Black bij Ziggo Movies & Series

De eerste twee seizoenen van de CBS-serie Code Black zijn vanaf 3 december te zien bij Ziggo Movies & Series.

Code Black speelt zich af op de drukste spoedeisende hulp in Los Angeles, waar de artsen en verpleegkundigen dagelijks meer patiënten krijgen dan ze aankunnen. De cast wordt aangevoerd door Marcia Gay Harden. De actrice geeft gestalte aan Leanne Rorisch, een dokter die gedreven wordt door de dood van haar man en twee kinderen, die ooit om het leven kwamen bij een auto-ongeluk.

Er zijn tot dusver drie seizoenen van Code Black gemaakt. Het is nog niet zeker of de serie een vierde seizoen krijgt. Code Black werd bedacht door Michael Seitzman.

Vorige aflevering
The Business of Saving Lives
03x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_eentje
05 nov 2018 21:44 -
Jmmr dat seizoen 3 niet komt die heb ik juist nog niet gezien
Reageer

Laatste nieuws

Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Vandaag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Vandaag, 14:00
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Vandaag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
HBO Max heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Raised by Wolves (2020) vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging begin deze maand in première.
Vandaag, 10:33
1