Goede Tijden, Slechte Tijden

7.8 / 10
25 min
Soap
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Ruud Feltkamp stopt met acteren in GTST

Ruud Feltkamp stapt na ruim twaalf jaar uit de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Dat maakte hij maandagavond zelf bekend in RTL Boulevard.

De afgelopen dagen gingen al geruchten dat de 29-jarige acteur ermee zou stoppen, omdat in een teaser op Instagram werd gesuggereerd dat zijn personage Noud Alberts vertrekt.

Het afscheid van Feltkamp bij Goede Tijden, Slechte Tijden zit er al op. "Ik heb het zo ontzettend leuk gehad, het voelt tegennatuurlijk om weg te gaan", vertelde hij RTL Boulevard. Voor de acteur was zijn laatste scene met Jet van der Meij (in de soap zijn oma Laura) 'bizar en emotioneel'. "We hebben elkaar wel even vijf minuten lang omhelsd en een paar traantjes gelaten."

6559 RuudVeldkamp

Feltkamp was in 2006 voor het eerst te zien in de soapserie, die zich afspeelt in het fictieve Meerdijk. Hij wil zich gaan richten op het bedrijf Cryptohopper, dat hij met zijn broer Pim opzette.
Vorige aflevering
Aflevering 6267
31x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03