Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor Brooklyn Nine-Nine en meer NBC serie nieuws

NBC heeft aangekondigd wanneer de komedie Brooklyn Nine-Nine zal terugkeren, I Feel Bad doet het niet goed genoeg en Will & Grace en The Good Place verhuizen naar een nieuwe tijd.

De komedieserie Brooklyn Nine-Nine die de Peacock-zender overnam van FOX zal op 10 januari 2019 van start gaan. Het zesde seizoen zal op donderdag om 21.00 uur te zien zijn. De komische politieserie neemt het tijdslot over van Will & Grace. De laatste krijgt samen met The Good Place komedieserie een ander tijdsslot.

Ondertussen gaat het met de NBC-serie I Feel Bad niet goed, de donderdagavondkomedie heeft geen extra afleveringen gekregen. De geruchten zijn dan ook dat de serie na slechts één seizoen met dertien afleveringen is gecanceld. De serie geproduceerd door Amy Poehler heeft moeite om de kijker vast te houden en zelfs aan te trekken. De serie krijgt ook zeer lauwe reviews en dat maakt dat de serie in de gevarenzone zit om na dertien afleveringen rechtstreeks afgevoerd te worden naar de begraafplaats van gecancelde series.

The Good Place verhuist naar 21.30 uur op 10 januari en de seizoensfinale zal op 24 januari worden uitgezonden. Will & Grace verhuizen vanaf 31 januari naar een nieuw tijdslot om 21.30 uur. En dan Superstore die volgens geruchten niet vernieuwd zal gaan worden; die zal na de midseasonfinale in maart terugkeren.Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
09 nov 2018 16:50 -
Superstore zou zonde zijn. Vind dat net zo grappig als Brooklyn 9-9 alleen dan in een warenhuis :) Good place vind ik echt geen f*ck aan met die vreselijke Kristen Bell. I Feel Bad vind ik ook niet echt boeiend.
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03