1983

6.9 / 10
60 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

1983, eerste Poolse Netflix Original Series

Netflix lanceert op 30 november aanstaande de eerste Poolse Original Netflix series; 1983.

Volgens Netflix is 1983 een sombere en spannende dramaserie. De serie 1983 is de allereerste Netflix Original uit Polen en het verhaal speelt zich af in een nieuwe, dystopische wereld: het IJzeren Gordijn is nooit gevallen, de Sovjet Unie is in volle bloei en Polen staat onder het bewind van een militaire politiemacht. De oorzaak van deze alternatieve toekomst is een terroristische aanslag die plaatsvond in 1983. In 2003, na twintig rustige jaren, stuiten een jonge rechtenstudente en een verguisde politieagent echter op een oude samenzwering die Polen - en de rest van de wereld - weleens voor goed zou kunnen veranderen.In de achtdelige serie spelen Maciej Musiał (Hotel 52) en Robert Więckiewicz (Blinded by the Lights) de hoofdrol. De serie is afkomstig van Agnieszka Holland (House of Cards (2013) en Kasia Adamik, die samen met Olga Chajdas en Agnieszka Smoczyńska de regie voor hun rekening namen. De nieuwe Poolse serie is vanaf 30 november te zien bij Netflix.

Ga jij de nieuwe Poolse serie 1983 een kans geven?

Vorige aflevering
Requiem
Requiem
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
09 nov 2018 08:04 -
Klinkt interessant. Die gaat op mijn kijklijst!
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03