The Good Place

7.6 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
4seizoenen/41afleveringen/2016 - heden
NetwerkNBC
4x5 24 oktober 2019Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:23 min2016 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:NBC
The Good Place is een Amerikaanse komedieserie van de zender NBC. De serie ging in première op 19 september 2016.

Van Michael Schur, uitvoerend producent van Brooklyn Nine-Nine, komt deze slimme unieke nieuwe komedie die Elenor Shellstrop volgt, een doodgewone vrouw, die door een reeks van ongewone gebeurtenissen terecht komt in het hiernamaals en erachter komt dat ze helemaal geen goed persoon is geweest.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 3
0 / 12
Seizoen 4
0 / 4

Recensies (4)

The Good Place - Seizoen 3

8.5

The Good Place - Seizoen 2

8.5

Nieuws (63)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 23 september
The Guardian heeft een lijst gemaakt van de 100 beste series die van 1997 tot heden zijn of worden uitgezonden.
do 26 september
10
September zit propvol nieuwe series en series die weer van start gaan. Familie Kruys, Elite, Titans (2018), Mr. Mercedes, The Ranch, Empire, This Is Us en de Chicago-franchise staan allemaal in het schema.
vr 30 augustus
2

Populaire reacties (3)

7.4
20 sep 2016
Wanneer iemand komt te sterven wordt er aan de hand van een uitgebalanceerde doch ingewikkelde formule op basis van wat men tijdens het leven heeft uitgevoerd bepaald wat er verder met hem of haar gebeuren zal.
De personen die sterven met een uitermate goede score gaan naar "The Good Place", anderen eindigen in "The Bad Place" al weet verder niemand precies wat dit allemaal inhoudt.

"The Good Place" is onderverdeeld in gedeeltes waar precies 322 mensen wonen waaronder voor elk van hen haar of zijn "soulmate" en ieder deel is precies ontworpen en ingericht zoals haar bewoners dat in het echte leven droomden.
Verder kan iedereen er alles krijgen wat ze zich ook maar wensen en is het er bijvoorbeeld onmogelijk om te vloeken.

Eleanor Shellstrop was in het echte leven een advocate die onschuldige mensen vrijpleitte, zich inzette voor menig goed doel en noem maar op.
Wanneer Eleanor sterft wordt ze begeleid naar haar deel van "The Good Place" waar ze komt te wonen in een klein huisje, in tegenstelling tot haar buren, ingericht in een strakke Ijslandse stijl met een overvloed van schilderijen van clowns aan de muren, geheel volgens haar wensen.

Er is echter een grote maar; Iemand heeft ergens een administratieve vergissing gemaakt want deze Eleanor Shellstrop (Kirsten Bell) verkocht in het echte leven namaak medicijnen aan zieken en ouderlingen, zoop als een tempelier, vloekte als een ketter, had een hekel aan clowns en hield niet van kleine huisjes of Ijslandse binnenhuisarchitectuur.

Toch beslist Eleanor al snel te blijven waar ze is nadat ze haar "soulmate" heeft doen beloven dat hij zich nooit tegen haar zou keren en hem vervolgens inlicht van de vergissing die er werd gemaakt.
Haar aanwezigheid verstoort echter de "natuurlijke balans" die er heerst in "The Good Place" en zorgt voor de nodige gevolgen.

Bereid tot alles om toch maar te kunnen blijven besluit Eleanor dan maar te leren hoe ze een beter persoon kan worden, al loopt één en ander ook niet van een leien dakje.

Afgaand op de dubbele pilootaflevering een serie voor de ganse familie en een aardig tussendoortje.
7
08 okt 2017
Best wel een leuke serie. Seizoen 1 redelijk snel afgekeken op Netflix. Leuke cliffhanger dus ik ga S2 ook bekijken. Het geven is absurd en geeft daardoor veel ruimte voor gekke situaties. Niet alle afleveringen zijn even sterk en meer dan 2 afleveringen achter elkaar red ik niet. Nu S2 per week verschijnt zal het wel leuk blijven. Ted Danson (Cheers/CSI) speelt altijd wel goed, ook nu weer en de chemie tussen hem en Kirsten Bell is heel duidelijk aanwezig. De rest van de cast doet het ook goed hoewel ik toch ergens het idee heb dat ze nog in hun rol moeten groeien. S2 zal moeten bewijzen of de serie een succes gaat worden. Overigens denk ik dat het toch wel een typische vrouwenserie is.

Vergelijkbare series