Delen op social media
Trailer

The Good Place

7,6
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Datum nog onbekend.

Info

Bekijk trailer
Koop serie
Netflix
Te zien op
Looptijd:2016 - ..
Duur:
Netwerk:NBC
Genres:Komedie
The Good Place is een Amerikaanse komedieserie van de zender NBC. De serie ging in première op 19 september 2016.

Van Michael Schur, uitvoerend producent van Brooklyn Nine-Nine, komt deze slimme unieke nieuwe komedie die Elenor Shellstrop volgt, een doodgewone vrouw, die door een reeks van ongewone gebeurtenissen terecht komt in het hiernamaals en erachter komt dat ze helemaal geen goed persoon is geweest.

Acteurs

Nieuws (49)

Populaire reacties (3)

avatar_CC11
20 sep 2016 11:21 - 20 sep 2016 17:58
Wanneer iemand komt te sterven wordt er aan de hand van een uitgebalanceerde doch ingewikkelde formule op basis van wat men tijdens het leven heeft uitgevoerd bepaald wat er verder met hem of haar gebeuren zal.
De personen die sterven met een uitermate goede score gaan naar "The Good Place", anderen eindigen in "The Bad Place" al weet verder niemand precies wat dit allemaal inhoudt.

"The Good Place" is onderverdeeld in gedeeltes waar precies 322 mensen wonen waaronder voor elk van hen haar of zijn "soulmate" en ieder deel is precies ontworpen en ingericht zoals haar bewoners dat in het echte leven droomden.
Verder kan iedereen er alles krijgen wat ze zich ook maar wensen en is het er bijvoorbeeld onmogelijk om te vloeken.

Eleanor Shellstrop was in het echte leven een advocate die onschuldige mensen vrijpleitte, zich inzette voor menig goed doel en noem maar op.
Wanneer Eleanor sterft wordt ze begeleid naar haar deel van "The Good Place" waar ze komt te wonen in een klein huisje, in tegenstelling tot haar buren, ingericht in een strakke Ijslandse stijl met een overvloed van schilderijen van clowns aan de muren, geheel volgens haar wensen.

Er is echter een grote maar; Iemand heeft ergens een administratieve vergissing gemaakt want deze Eleanor Shellstrop (Kirsten Bell) verkocht in het echte leven namaak medicijnen aan zieken en ouderlingen, zoop als een tempelier, vloekte als een ketter, had een hekel aan clowns en hield niet van kleine huisjes of Ijslandse binnenhuisarchitectuur.

Toch beslist Eleanor al snel te blijven waar ze is nadat ze haar "soulmate" heeft doen beloven dat hij zich nooit tegen haar zou keren en hem vervolgens inlicht van de vergissing die er werd gemaakt.
Haar aanwezigheid verstoort echter de "natuurlijke balans" die er heerst in "The Good Place" en zorgt voor de nodige gevolgen.

Bereid tot alles om toch maar te kunnen blijven besluit Eleanor dan maar te leren hoe ze een beter persoon kan worden, al loopt één en ander ook niet van een leien dakje.

Afgaand op de dubbele pilootaflevering een serie voor de ganse familie en een aardig tussendoortje.
Reageer
avatar_Ashcat_
08 okt 2017 09:56 -
Best wel een leuke serie. Seizoen 1 redelijk snel afgekeken op Netflix. Leuke cliffhanger dus ik ga S2 ook bekijken. Het geven is absurd en geeft daardoor veel ruimte voor gekke situaties. Niet alle afleveringen zijn even sterk en meer dan 2 afleveringen achter elkaar red ik niet. Nu S2 per week verschijnt zal het wel leuk blijven. Ted Danson (Cheers/CSI) speelt altijd wel goed, ook nu weer en de chemie tussen hem en Kirsten Bell is heel duidelijk aanwezig. De rest van de cast doet het ook goed hoewel ik toch ergens het idee heb dat ze nog in hun rol moeten groeien. S2 zal moeten bewijzen of de serie een succes gaat worden. Overigens denk ik dat het toch wel een typische vrouwenserie is.
Reageer
avatar_H3nDri3
21 sep 2017 20:33 -
Serie staat sinds vandaag op Netflix. Seizoen 1 en van seizoen 2 elke week een verse aflevering.
Reageer

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Datum nog onbekend.
03x10
10 januari 2019
03x11
17 januari 2019
03x12
24 januari 2019
Seizoen 2
0/12
Seizoen 3
0/12
Seizoen 4
0/0

Recensies (4)

8.5
The Good Place - Seizoen 3
10 feb 2019
Het tweede seizoen van The Good Place vond ik een hoogstandje op het gebied van komedieseries. Het combineerde heerlijk absurde humor met kleurrijke personages en een zoektocht naar wat het nou eigenlijk betekent om een goed persoon te zijn. De finale voelde een beetje als een anticlimax, maar...
8.5
The Good Place - Seizoen 2
9 feb 2018
Wat gebeurt er met je als je dood bent? Kom je in het hiernamaals terecht? Of een grote leegte? Er zijn theorieën over, maar niets is zeker. Televisiemaker Michael Schur heeft echter een heel bijzonder beeld van het hiernamaals, en in The Good Place geeft hij zijn interpretatie daaraan. In het...

Video's (30)

The Good Place 3x03 Promo
Geplaatst op 4 oktober 2018, 05:00
The Good Place 3x03 Promo "The Brainy Bunch" (HD)
The Good Place Season 3 First Look Preview (HD)
Geplaatst op 13 september 2018, 23:45
The Good Place Season 3 First Look Preview (HD)

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.