Shadowhunters

7.8 / 10
42 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Datum laatste afleveringen van Shadowhunters bekend gemaakt

De datum is aangekondigd voor de allerlaatste afleveringen van Shadowhunters bij Freeform.

Zet februari maar alvast in je agenda als de maand waarin de allerlaatste afleveringen van het allerlaatste derde seizoen van Shadowhunters van start zullen gaan bij Freeform. In juni 2018 vertelde MijnSerie je al dat het derde seizoen van de fantasyserie de allerlaatste zou gaan worden. En dat het zal eindigen met een televisiefilm om het verhaal een mooie afronding te geven.

Nu heeft Freeform bekend gemaakt dat op maandag 25 februari seizoen 3B van start zal gaan en dat het zal eindigen met een tweedelige televisiefilm The Final Hunt.


De serie is gebaseerd op de populaire zesdelige boekenreeks Kronieken van de Onderwereld (The Mortal Instruments) voor jongvolwassenen geschreven door Cassandra Clare. Schaduwjagers zijn een ras van half-engel half-mens, die tegen de demonen vechten. Ze zijn onzichtbaar voor gewone mensen maar op een avond ziet de 15-jarige Clary Fray drie Schaduwjagers die een demon vermoorden en al snel wordt ze helemaal opgezogen in hun wereld.

Hoop je nog op een revival of overname bij een andere zender of streamingdienst?

Vorige aflevering
All Good Things...
All Good Things...
03x22
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Vandaag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Vandaag, 14:00
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Vandaag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
HBO Max heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Raised by Wolves (2020) vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging begin deze maand in première.
Vandaag, 10:33
1