Berlin Station

7.7 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Berlin Station

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Berlin Station. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Berlin Station
Berlin Station is een hedendaagse spionnenserie die de undercover agent Daniel Miller (Richard Armitage) volgt, die net gearriveerd is bij het CIA-station in Berlijn. Miller werkt aan een geheime missie: de identiteit achterhalen van een beroemde klokkenluider die zich voordat als 'Thomas Shaw'. Samen met de verbitterde veteraan Hector DeJean (Rhys Ifans) maakt Daniel kennis met de ruige wereld van CIA-veldwerk, die bol staat van verraad, gevaar en morele compromissen. Hoe dieper hij de Duitse onderwereld induikt, hoe meer hij te weten komt over een complot dat terug naar Washington herleid kan worden, en Daniel vraagt zich af of iemand ooit nog hetzelfde kan zijn na een opdracht in Berlijn…
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Richard Armitage, Rhys Ifans, Michelle Forbes en Leland Orser.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 7 november 2018
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Berlin Station:

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Naast de titelsong (I'm Afraid of Americans), horen we David Bowie nog een keer voorbij komen in het eerste seizoen van Berlin Station. Met welk nummer horen we Bowie in aflevering vijf?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Book of the Fallen
Book of the Fallen
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Vandaag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Vandaag, 14:00
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Vandaag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
HBO Max heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Raised by Wolves (2020) vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging begin deze maand in première.
Vandaag, 10:33
1