The Little Drummer Girl (2018)

7.3 / 10
60 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Thriller
Netwerk:BBC One
The Little Drummer Girl (2018) is een Engelse spionage thrillerserie van de zender BBC One en AMC. De serie ging in première in 2018.

The Little Drummer Girl volgt de briljante, jonge actrice Charlie (Florence Pugh) na haar kennismaking met een intrigerende vreemdeling, terwijl ze op vakantie is in Griekenland, maar al snel wordt het duidelijk, dat zijn intenties ver van romantisch zijn. De man genaamd Becker (Alexander Skargard), is een officier van de Israëlische geheimendienst. Zijn missie; een Palestijnse terrorist om te brengen, die Joods-gerelateerde doelgroepen bombardeert in Europa, in het bijzonder Duitsland, hij manipuleert Charlie in een complex, gevaarlijk plot, gearrangeerd door de Israëlische Meester spion Kurtz (Micheal Shannon). Het is een drama vol samenzwering, huichelarij, verleiding en geweld.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Vergelijkbare series

Breaking Bad
2 stemmen
Homeland
2 stemmen
The Americans
2 stemmen
Dexter
1 stem
The Little Drummer Girl (2018)