Good Behavior

7.9 / 10
48 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2016 - heden
NetwerkTNT
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:48 min2016 - heden
Genres:Drama
Netwerk:TNT
Good Behavior is een Amerikaanse dramaserie van de zender TNT. De serie ging in première op 15 november 2016.

Letty Dobesh is een dief en een oplichter wiens leven altijd één bocht, één verkeerde beslissing weg is van een implosie. En dat is precies zoals ze het graag heeft. Net uit de gevangenis probeert ze te overleven. Maar wanneer ze hoort dat een huurmoordenaar een contract krijgt om een echtgenote om te brengen, is ze van plan om dit te verhinderen. Dit plannetje stuurt haar op een wild pad die haar in contact brengt met een charmante moordenaar en zorgt ervoor dat ze verstrikt raakt in een gevaarlijke en verleidelijke relatie.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (1)

Good Behaviour - Eerste twee afleveringen

6

Nieuws (18)

HBO heeft The Son besteld, een seriebewerking van het boek gelijknamige boek van Jo Nesbo. Jake Gyllenhaal zal een van de hoofdrollen vervullen.
wo 21 oktober
1
White Lines, geschreven door La Casa de Papel bedenker Alex Pina, verschijnt in mei op Netflix. De streamingdienst heeft de trailer van de serie gedeeld.
23 apr 2020
1
De Canadese acteur Juan Riedinger heeft een terugkerende rol gekregen in Riverdale. Hij zal Dodger gaan spelen, de aartsvijand van Archie.
20 aug 2019

Populaire reacties (11)

9
14 dec 2017
Supergoede serie, soms confronterend, hoop dat er een derde seizoen komt.
-
09 nov 2019
TNT heeft de serie gecanceld .

Vergelijkbare series

The Catch
3 stemmen
Absentia
2 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem