I Feel Bad

6.5 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.5 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2018 - heden
NetwerkNBC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:23 min2018 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:NBC
I Feel Bad is een Amerikaanse komedieserie van de zender NBC. De serie ging in première op 19 september 2018.

Emet is de perfecte moeder, baas, vrouw, vriend en dochter. Oké, ze is niet perfect. Sterker nog, ze ontdekt het net als de rest van ons. Natuurlijk voelt ze zich slecht wanneer ze een sexy droom heeft over iemand anders dan haar man, of wanneer ze pretendeert haar kinderen niet te kennen wanneer ze zich in het openbaar misdragen, of wanneer ze haar personeel gebruikt om persoonlijke problemen op te lossen. Maar dat is oke, toch? Niemand kan alles hebben en het perfect doen. Van uitvoerend producent Amy Poehler komt een moderne komedie over perfect in orde zijn met imperfectie.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie I Feel Bad.

Nieuws (9)

In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van NBC. We hebben nu voordat het nieuwe seizoen begint een update gemaakt van de Peacock-zender series.
5 aug 2019
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 6 tot en met 12 mei voor je op een rijtje gezet.
13 mei 2019
NBC heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
23 apr 2019
2