Breaking Bad

8.6 / 10
47 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
5seizoenen/62afleveringen/2008 - 2019 
NetwerkAMC
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:47 min20082019 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:AMC
Breaking Bad is een Amerikaanse misdaadserie van de zender AMC. De serie ging in première op 20 januari 2008.

Chemieleraar Walter White heeft een hectische privéleven. Alles verandert wanneer er vastgesteld wordt dat Walter longkanker heeft. Met nog maar een paar jaar te leven krijgt hij hulp van één van zijn chemiestudenten om methamfetamines te maken en te verkopen. Niets zal Walter nog stoppen om ervoor te zorgen dat zijn gezin het goed heeft als hij er niet meer is.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 4
0 / 13
Seizoen 5
0 / 16

Recensies (9)

El Camino: A Breaking Bad Movie

7

Breaking Bad - Complete serie

10

Nieuws (148)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 7 oktober
5
Oktober heeft een bomvolle agenda, nieuwe series en series die weer van start gaan. Bijna elke dag van oktober heeft wel een start of première. Goliath, Big Mouth, The Walking Dead, Meisje van plezier en BoJack Horseman zijn er maar een paar.
za 28 september
The Guardian heeft een lijst gemaakt van de 100 beste series die van 1997 tot heden zijn of worden uitgezonden.
do 26 september
10

Populaire reacties (121)

9
30 sep 2014
Op pakjes sigaretten staat tegenwoordig dat roken dodelijk is. Op de DVD box van Breaking Bad zou moeten staan dat dit meesterwerk net zo verslavend is als de crack die de door kanker geteisterde hoofdpersoon, gekleed in slechts een witte onderbroek, in zijn uitgeleefde trailer en op gejatte scheikundige instrumenten van z’n middelbare school staat te koken. Maar dat zal wel weer niet op een sticker passen.

Als je zegt dat je van series houdt, maar vervolgens niet weet wie Walter White is, dan heb je je recht van spreken vergooid. Een moetkijker. Ja hoor, moetkijker, dat is gewoon een woord.
10
11 okt 2014
Breaking Bad,

Ik mis je nog steeds...

Vergelijkbare series

Fargo
26 stemmen
Revenge
5 stemmen
Hollands Hoop
5 stemmen
Dexter
4 stemmen