Breaking Bad

8.6 / 10
47 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
5seizoenen/62afleveringen/2008 - 2019 
NetwerkAMC
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:47 min20082019 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:AMC
Breaking Bad is een Amerikaanse misdaadserie van de zender AMC. De serie ging in première op 20 januari 2008.

Chemieleraar Walter White heeft een hectische privéleven. Alles verandert wanneer er vastgesteld wordt dat Walter longkanker heeft. Met nog maar een paar jaar te leven krijgt hij hulp van één van zijn chemiestudenten om methamfetamines te maken en te verkopen. Niets zal Walter nog stoppen om ervoor te zorgen dat zijn gezin het goed heeft als hij er niet meer is.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 4
0 / 13
Seizoen 5
0 / 16

Recensies (8)

Breaking Bad - Complete serie

10

Breaking Bad - Seizoen 5 (Tweede deel)

9.5

Nieuws (145)

Ik ga even op een mijlpaal plaatsnemen. Op 1 augustus 2019 heeft MijnSerie de 250ste column gepubliceerd van mijn hand. Ik zal in deze column iets gaan vertellen over de columns die ik heb geschreven.
do 5 september
5
De immens populaire en bejubelde serie Breaking Bad krijgt een film en Aaron Paul zal de hoofdrol spelen.
zo 25 augustus
1
Deze week in het overzicht van afgelopen week heel veel aankondigingen van nieuwe series, pilots, première- en startdatums en trailers. Ook kun je nog meedoen aan de prijsvraag. Kijk hieronder voor dit nieuws en meer van 19 tot en met 25 augustus.
ma 26 augustus

Populaire reacties (119)

9
30 sep 2014
Op pakjes sigaretten staat tegenwoordig dat roken dodelijk is. Op de DVD box van Breaking Bad zou moeten staan dat dit meesterwerk net zo verslavend is als de crack die de door kanker geteisterde hoofdpersoon, gekleed in slechts een witte onderbroek, in zijn uitgeleefde trailer en op gejatte scheikundige instrumenten van z’n middelbare school staat te koken. Maar dat zal wel weer niet op een sticker passen.

Als je zegt dat je van series houdt, maar vervolgens niet weet wie Walter White is, dan heb je je recht van spreken vergooid. Een moetkijker. Ja hoor, moetkijker, dat is gewoon een woord.
10
11 okt 2014
Breaking Bad,

Ik mis je nog steeds...

Vergelijkbare series

Fargo
24 stemmen
Revenge
5 stemmen
Hollands Hoop
3 stemmen
Dexter
2 stemmen