Delen op social media
Trailer

Breaking Bad

8,6
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Geen nieuwe afleveringen, serie is beëindigd.

Info

3
Top 100 ranking
Bekijk trailer
Koop serie
Looptijd:2008 - 2013 (Beëindigd)
Duur:
Netwerk:AMC
Genres:MisdaadDrama
Breaking Bad is een Amerikaanse misdaad-/dramaserie van de zender AMC. De serie ging in première op 20 januari 2008.

Breaking Bad gaat over een scheikundeleraar van 50 die ontdekt dat hij, ondanks dat hij nooit heeft gerookt, longkanker heeft. Om zijn gezin financieel veilig te stellen na zijn dood, neemt hij een radicale beslissing en komt daardoor van de ene in de andere bizarre situatie.

Acteurs

Nieuws (137)

Populaire reacties (119)

avatar_gumstarr
30 sep 2014 18:30 -
Op pakjes sigaretten staat tegenwoordig dat roken dodelijk is. Op de DVD box van Breaking Bad zou moeten staan dat dit meesterwerk net zo verslavend is als de crack die de door kanker geteisterde hoofdpersoon, gekleed in slechts een witte onderbroek, in zijn uitgeleefde trailer en op gejatte scheikundige instrumenten van z’n middelbare school staat te koken. Maar dat zal wel weer niet op een sticker passen.

Als je zegt dat je van series houdt, maar vervolgens niet weet wie Walter White is, dan heb je je recht van spreken vergooid. Een moetkijker. Ja hoor, moetkijker, dat is gewoon een woord.
Reageer
avatar_MeneerVevie
11 okt 2014 20:27 -
Breaking Bad,

Ik mis je nog steeds...
Reageer
avatar_poecillia
16 jul 2014 10:08 -
Ik heb in het verleden weinig series gekeken. Ik vond de kwaliteit vaak matig en op TV zit het niet in mijn systeem om wekelijks op een vast tijdstip te kijken. Tot ik breaking bad ontdekte en niet meer aan het kijktijdstip gebonden was. Wat heb ik genoten van deze serie! De kwaliteit ligt zeer hoog, als film zou ik hem 4,5 van de 5 sterren geven. Breaking bad heeft een zeer interessant script, hoge acteerprestaties, geniale plotwendingen en overall een hoog realiteitsgehalte. Ook seizoen 1 vond ik prachtig: dat gestuntel en de emoties van mensen die net 'in business' zijn, heerlijk. Ik vind de karakters zeer overtuigend neer gezet en de verandering van de karakters gedurende het verloop van de serie houdt de serie interessant. Eigenlijk heb ik maar één aflevering gezien die ik matig vond: (die van de jacht op de vlieg in het lab). Verder boeide het me tot het eind en zag ik soms 3-4 afleveringen per dag. Nu ik de serie afgerond heb voelt het alsof ik iets van mezelf kwijt ben.
Reageer
John Doe
Herman V. (gast)
03 mrt 2014 15:55 -
Dit is absoluut de allerbeste serie ooit en ik vrees dat er ook nooit meer een gelijkwaardige of zelfs betere serie komt! Fantastisch verhaal en voortreffelijke cast. Spanning,humor, drama en actie! Beter kan niet. Ben al bijna half jaar aan het afkicken!
Als je deze serie nog niet gezien hebt is mijn vriendelijk doch dringend advies: Snel,heel snel gaan kijken.
Reageer
John Doe
Sander (gast)
02 mei 2014 16:22 -
De allerbeste serie ooit gemaakt, spanning ten top en bovenal een prachtig staaltje acteerwerk van Bryan Cranston en Aaron Paul. De ontwikkeling van de karakters is vooral heel mooi om te zien (Walter die op Gus gaat lijken enz.). Je moet inderdaad wel blijven nadenken bij deze serie, het is geen wegkijkertje waarbij je niet hoeft na te denken. Advies: probeer het te kijken en laat je niet afschrikken door seizoen 1, het wordt alleen maar beter en beter.
Reageer

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Geen, serie is beëindigd.
05x14
15 september 2013
05x15
22 september 2013
05x16
29 september 2013
Seizoen 3
0/13
Seizoen 4
0/13
Seizoen 5
0/16

Recensies (8)

10
Breaking Bad - Complete serie
21 nov 2013
Allereerst wil ik beginnen met dat ik niet geloof in tienen. Zoiets als perfectie bestaat bijna niet, maar als er een serie is die daar dicht bij in de buurt komt dan is het wel Breaking Bad. De serie die de absurde rolschaatsende vader in Malcolm in the Middle omtoverde in een van de grootste...
9.5
Breaking Bad - Seizoen 5 (Tweede deel)
5 okt 2013
Walter White (Bryan Cranston, Malcolm in the Middle), de sympathieke echtgenoot en scheikundeleraar, heeft in de afgelopen jaren een alter ego ontwikkeld met de naam: Heisenberg. De aflatende strijd naar meer macht, meer respect en bovenal meer geld heeft al verscheidene levens geëist. Aan het...

Video's (14)

Breaking Bad - Clip
Geplaatst op 11 februari 2019, 13:21
Breaking Bad - Clip
Breaking Bad - Featurette
Geplaatst op 11 februari 2019, 13:21
Breaking Bad - Featurette

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.