Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Kirby Howell-Baptiste speelt mee in Veronica Mars

Zender Hulu, bedenker Rob Thomas en hoofdrolspeelster Kristen Bell zijn bezig met de doorstart van de serie Veronica Mars, zo werd in september bekend.

De oorspronkelijke serie Veronica Mars, die de grote doorbraak betekende voor actrice Kristen Bell, werd uitgezonden tussen 2004 en 2007. De serie kreeg lovende recensies en hoge waarderingscijfers, maar de kijkcijfers vielen tegen. Daarom werd na drie seizoenen de stekker uit de serie getrokken. De fans bleven echter jarenlang smeken om een vervolg. En die is nu dus in productie.

Kirby Howell-Baptiste zal terugkeren als Nicole, de eigenaar van een nachtclub in Neptune, zo werd zaterdag door Deadline gemeld. Zij is ook bekend van de series The Good Place (NBC) en Downward Dog (ABC).

Embed from Getty Images
Kirby Howell-Baptiste

Er worden acht afleveringen gemaakt voor het nieuwe Veronica Mars-seizoen. Naast Kristen Bell, keert ook Enrico Colantoni terug als haar vader Keith Mars. Het duo zal het ditmaal opnemen tegen een seriemoordenaar. Jason Dohring (Logan), Francis Capra (Eli ‘Weevil’), Percy Daggs III (Wallace) en David Starzyk (Richard Casablancas) zullen ook allen opnieuw te zien zijn in de nieuwe afleveringen.
Vorige aflevering
Years, Continents, Bloodshed
Years, Continents, Bloodshed
04x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Veronica Mars