Deadly Class

7.2 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Syfy toont trailer van Deadly Class

‘Elke tegenstander heeft een zwakte’. Dat blijkt uit de nieuwe trailer die Syfy heeft uitgebracht van de komende thrillerserie Deadly Class.

Het is een coming-of-age-verhaal tegen de achtergrond van de tegencultuur van de late jaren 80. Deadly Class volgt het verhaal van Marcus (gespeeld door Benjamin Wadsworth), een tiener die op straat leeft en wordt gerekruteerd in Kings Dominion, een elite privéacademie waar 's werelds grootste misdaadfamilies hun volgende generaties tot ontwikkeling laten komen.

Deadly Class gaat bij Syfy van start op 16 januari 2019.

Vorige aflevering
Sink with California
Sink with California
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_JanWillemK
11 nov 2018 21:06 -
Als ik het commentaar moet geloven op YouTube dan kan dit wel eens heel gruwelijk worden. Dit is een serie n.a.v. een stripboek: https://en.wikipedia.org/wiki/Deadly_Class
Degene die een commentaar achterlaten vertellen in ieder geval dat er veel gescheld en geweld bij zal gaan komen.
Reageer
avatar_renzoroy
28 dec 2018 22:49
In de pilot valt het geweld iig wel mee. Maar het is zeker niet slecht. Ik kan het je aanraden.
Reageer
avatar_H3nDri3
29 dec 2018 00:48 -
Dit lijkt me zeker wel wat, maar Syfy dus grote kans op cancel na 2 seizoenen met een mega open einde zoals zoveel voorgangers bij deze zender.
Reageer
avatar_renzoroy
29 dec 2018 01:08
Zoals bij Blood Drive.... :( Dat was zo lachen... na 1 seizoen al gecancelled :( :( Van Helsing hebben ze dan weer wel verlengd voor een 4e seizoen.
Reageer
avatar_H3nDri3
29 dec 2018 14:49
Ben nog steeds boos over het open einde van Alphas. Voor mij nog steeds één van de beste series van die pauperzender.
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03