The Affair

7.8 / 10
58 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
5seizoenen/53afleveringen/2014 - 2019 
NetwerkShowtime
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:58 min20142019 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Showtime
The Affair is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. De serie ging in première op 12 oktober 2014.

Noah is een onderwijzer uit New York City en een schrijver die gelukkig getrouwd is, maar heeft een hekel aan zijn financiële afhankelijk van rijke schoonvader. Alison is een jonge serveerster die haar leven en huwelijk op de rit probeert te krijgen in de nasleep van een tragedie. Het provocerende drama ontvouwt zich wanneer Alison en Noah elkaar ontmoeten in Montauk, op het eind van Long Island.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 4
0 / 10
Seizoen 5
0 / 11

Recensies (8)

The Affair - Seizoen 3 (DVD)

9

The Affair - Seizoen 4

9.5

Nieuws (52)

Televisieserie richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
15 okt 2020
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2019-2020, dus ongeveer van september 2019 tot september 2020 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2020-2021.
21 nov 2019
Prijsvraag antwoord, castingnieuws, nieuwe series, datums en meer; kortom heel veel nieuws dat uitkwam tussen 4 tot en met 10 november verzameld in het weekoverzicht.
11 nov 2019

Populaire reacties (13)

8
16 dec 2014
McNulty is terug! Nou ja, terug… Deze keer heet ie geen McNulty, maar Noah en vecht hij niet tegen de met drugs overspoelde straten van Baltimore in The Wire, maar tegen de dwangbuis die married life heet in The Affair. Ook spannend. Toch? Vond ik wel tenminste.

Noah heeft het zo op ‘t eerste oog goed voor elkaar. Hij wordt elke ochtend wakker naast een mooie mevrouw, heeft in z’n New York brownstone vier kinderen rondrennen, die redelijk normaal lijken te zijn en heeft een boek geschreven wat zo goed verkoopt, dat hij er in ieder geval een gedeelte van de rekeningen mee kan betalen. Een klein gedeelte. Een piepklein gedeelte. Lekker bezig, Noah! Toch huist er in hem een sluimerende ontevredenheid. En wat doen mannen als ze sluimerend ontevreden zijn? Precies! Die kopen een auto zonder dak, een haarstukje óf pappen aan met meisjes die net zo makkelijk hun dochter hadden kunnen zijn. Noah gaat voor deur nummer drie en raakt tijdens een vakantie bij zijn schoonouders verwikkeld in een affaire met de serveerster van de lokale snackhut. Naarmate de schuinmarcheerderheid serieuzere vormen begint aan te nemen, blijkt dat Noah en Alison niet alleen hun romance voor de buitenwereld verborgen proberen te houden. Als dit geen cliffhanger is, dan weet ik het ook niet meer.

Er is iets met The Affair. Je weet niet precies wat er mis is, maar er suddert wat aan de oppervlakte. Iets onheilspellends. Onheil dat eigenlijk al verborgen ligt in de mysterieuze titelsong van Fiona Apple. De serie neemt alle tijd om de rafel aan trui tergend langzaam los te trekken, maar op de één of andere manier verveelt dat geen moment. Ook de opzet waarbij het verhaal eigenlijk twee keer wordt verteld – één keer vanuit het perspectief van Alison en één keer vanuit die van Noah – is geen moment storend. Één om je in onder te dompelen en pas boven te komen als de climax bereikt is.
8
01 jul 2018
Wat een pareltje levert Showtime weer af. S4 begint weer sterk, na 3 afleveringen zit ik er weer helemaal in !! Wat een heerlijke serie is the affaire.

Vergelijkbare series

Homeland
11 stemmen
Bloodline
11 stemmen
Fargo
8 stemmen
The Fall
3 stemmen
True Blood
2 stemmen