Divorce (2016)

6.9 / 10
25 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Divorce krijgt een derde seizoen bij HBO

Divorce (2016) is een Amerikaanse komedieserie van de zender HBO. Inmiddels is bevestigd dat de serie een derde seizoen krijgt.

Sarah Jessica Parker heeft de hoofdrol in Divorce (2016). Zij speelt Frances, een vrouw die plotseling haar leven en haar huwelijk begint te herwaarderen en erachter komt dat een scheiding en een nieuwe start moeilijker zijn dan ze had verwacht.

Het derde seizoen van Divorce (2016) krijgt zes afleveringen, terwijl het tweede seizoen er acht telde. Sharon Horgan is opnieuw de maakster. HBO zette afgelopen zomer al een schrijverskamer op met een nieuwe showrunner aan het roer, Liz Tuccillo, die showrunner Jenny Bicks uit seizoen twee verving. De acteurs werden ook betrokken bij het schrijven van het script.

De opnamen starten in 2019 en HBO heeft nog niet gemeld wanneer het derde seizoen te zien is. De acteurs Molly Shannon, Talia Balsam, Tracy Letts, Sterling Jerins en Charlie Kilgore zullen weer allemaal terugkeren.

6551 Divorce3
Vorige aflevering
Knock Knock
Knock Knock
03x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03