The Rookie

8,0 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

ABC bestelt meer afleveringen van The Rookie

The Rookie is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. De serie ging in première op 16 oktober 2018. ABC heeft zeven extra afleveringen besteld voor het eerste seizoen.

Dat betekent dat het eerste seizoen in totaal uit 20 afleveringen zal bestaan.

De serie volgt John Nolan (Nathan Fillion), een veertigjarige man, die van zijn comfortabele, kleine stadsleven naar Los Angeles verhuist om zijn droom na te streven politieagent te worden voor de politie van Los Angeles. Hij moet navigeren door de gevaarlijke, humoristische en onvoorspelbare wereld van een 'jonge' politieagent. Hij doet er alles om om dat succesvol voor elkaar te krijgen.

The Rookie is een co-productie van Entertainment One and ABC Studios. Alexi Hawley is de schrijver en executive producer.

Vorige aflevering
The Hunt (2)
The Hunt (2)
02x20
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Vandaag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Vandaag, 14:00
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Vandaag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
HBO Max heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Raised by Wolves (2020) vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging begin deze maand in première.
Vandaag, 10:33
1