Breaking Bad

8.6 / 10
48 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Onduidelijkheid troef; Breaking Bad krijgt een speelfilm

Het enige wat we kunnen vertellen is dat Breaking Bad een speelfilm gaat krijgen en dat Vince Gilligan de scenarist zal zijn.

Volgens vele bronnen komt er een speelfilm van de mateloos populaire serie Breaking Bad, maar eigenlijk is er niet veel meer bekend. Breaking Bad, de AMC-serie over hoe een scheikundeleraar langzaam veranderd in een drugsbaron, ging in 2008 in première. De misdaadserie kreeg in 2013, volgens vele, een perfect einde. Breaking Bad won vele prijzen waaronder Golden Globes, Emmy Awards, BAFTA Award, Screen Actors Guild Awards en AFI Awards.

Uit de serie kwam een spin-off voort Better Call Saul, over de advocaat van Walter White, Saul Goodman. Van Better Call Saul, die officieel te boek staat als prequel, zijn inmiddels vier seizoenen gemaakt en een vijfde seizoen is al aangekondigd. Of de film een prequel of sequel gaat worden is niet bekend. Wel dat Vince Gilligan het script gaat schrijven voor de film.

Embed from Getty Images
Vince Gilligan

Ook is er niet bekend of de originele acteurs er in mee gaan spelen. Naast het schrijven van het script zal Gilligan ook produceren en mogelijk regisseren. Wat wel bekend is dat het verhaal zal gaan over de ontsnapping van een ontvoerde man en zijn zoektocht naar vrijheid. Of hiermee Jesse Pinkman (Aaron Paul) wordt bedoeld is niet duidelijk en berust op speculatie. De productie van de twee uur durende film zal later deze maand beginnen in New Mexico. Het project heeft als voorlopige titel Greenbriar meegekregen.

Breaking Bad en Better Call Saul zijn beide in Nederland te zien op Netflix.

Hoe denk jij dat de film eruit komt te zien? Is het een prequel of seguel? Denk jij dat we de castleden terug gaan zien?


Vorige aflevering
Felina
Felina
05x16
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_E71
08 nov 2018 13:21 -
Geen idee hoe de film eruit komt te zien maar ik ga hem zeker kijken!
Reageer
avatar_TnTNL
09 nov 2018 08:06 -
Ik vermoed een sequel, en ook ik ga hem zeker kijken.
Reageer

Laatste nieuws

Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Vandaag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Vandaag, 14:00
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Vandaag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
HBO Max heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Raised by Wolves (2020) vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging begin deze maand in première.
Vandaag, 10:33
1