Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix komt met vijf nieuwe animatieseries

Netflix komt met vijf nieuwe animatieseries

Netflix komt binnenkort met vijf nieuwe animatieseries, met daarin onder meer gigantische vechtrobots die vechten tegen enorme monsters, postapocalyptische werelden en een bovennatuurlijke criminele onderwereld.
Netflix heeft nog geen lanceerdata gemeld, maar onderstaand een korte beschrijving van de animatieseries die in productie zijn.

Pacific Rim, een vervolg op de twee live-action films met dezelfde naam, richt zich op de epische strijd van Kaiju en Jaegers. De originele animatieserie volgt twee broers en zussen - een idealistische tiener en zijn naïeve jongere zus - die gedwongen zijn om een ​​verlaten Jaeger te besturen in een vijandig landschap in een wanhopige poging om hun vermiste ouders te vinden.

Altered Carbon zal nieuwe elementen van de mythologie van het eerdere verhaal verkennen, die te zien is in de actieserie. Maar nu dus als animatie. De serie komt uit de animatiestudio Anima en wordt geschreven door Dai Sato en Tsukasa Kondo.

Cagaster of an Insect Cage speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waar een mysterieuze ziekte mensen in gigantische moorddadige insecten verandert, deze manga-gebaseerde serie volgt de strijd van een jonge koppel om in leven te blijven.

Yasuke is gesitueerd in een door oorlog verscheurd Japan. De serie volgt een gepensioneerde ronin die zijn zwaard moet opnemen als hij wordt beschuldigd van het transporteren van een mysterieus kind dat duistere machten willen elimineren.

Trese speelt zich af in Manila waar de mythische wezens van de Filippijnse folklore zich onder de mensen schuilhouden. Alexandra Trese komt tegenover een criminele onderwereld te staan, bestaande uit kwaadaardige bovennatuurlijke wezens. Deze animatieserie is gebaseerd op het gelijknamige Filippijnse boek.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten