Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Wat is er te zien dit weekend, 10 en 11 november, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.

Het wordt steeds vroeger donker een echt teken dat de herfst is begonnen en de winter er aankomt. Helaas moeten we voor Winter Is Coming toch nog even geduld hebben. Maar tot die tijd is er genoeg te beleven op serie-gebied. De midseason komt er ook bijna aan en dat betekend weer inhalen geblazen. Maar voor nu kunnen we het nog even doen met de series die al een tijd te zien zijn en enkele (nieuwe) series die van start of in première gaan dit weekend.

Vrijdag is het tweede seizoen van Patriot (2017) bij Amazon begonnen en het eveneens tweede seizoen van Room 104 bij HBO. Bij Amazon is de Duitse serie Beat in première gegaan. Wellicht genoeg dus om de zaterdag mee door te komen. Room 104 zal in Vlaanderen te zien zijn op zaterdag bij Play More Series.

In Room 104 staat in een enkele kamer van een gemiddeld Amerikaans hotel centraal en vertelt een verhaal van de verschillende karakters die er verbleven.Op zondag zal bij Videoland het tweede seizoen van The Good Doctor van start gaan.

Niet een heel erg druk weekend qua series? Welke serie ga jij kijken dit weekend?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Vandaag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Vandaag, 14:00
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Vandaag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
HBO Max heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Raised by Wolves (2020) vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging begin deze maand in première.
Vandaag, 10:33
1