Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 10 en 11 november, op televisie?

Wat is er te zien dit weekend, 10 en 11 november, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.
Het wordt steeds vroeger donker een echt teken dat de herfst is begonnen en de winter er aankomt. Helaas moeten we voor Winter Is Coming toch nog even geduld hebben. Maar tot die tijd is er genoeg te beleven op serie-gebied. De midseason komt er ook bijna aan en dat betekend weer inhalen geblazen. Maar voor nu kunnen we het nog even doen met de series die al een tijd te zien zijn en enkele (nieuwe) series die van start of in première gaan dit weekend.

Vrijdag is het tweede seizoen van Patriot (2017) bij Amazon begonnen en het eveneens tweede seizoen van Room 104 bij HBO. Bij Amazon is de Duitse serie Beat in première gegaan. Wellicht genoeg dus om de zaterdag mee door te komen. Room 104 zal in Vlaanderen te zien zijn op zaterdag bij Play More Series.

In Room 104 staat in een enkele kamer van een gemiddeld Amerikaans hotel centraal en vertelt een verhaal van de verschillende karakters die er verbleven.

Video on youtube


Op zondag zal bij Videoland het tweede seizoen van The Good Doctor van start gaan.

Niet een heel erg druk weekend qua series? Welke serie ga jij kijken dit weekend?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten