Chaussée d'Amour

7.4 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Chaussée d’Amour krijgt tweede seizoen

De kogel is door de kerk voor Chaussée d’Amour, de Vlaamse fictiereeks over een vrouw (Tine Bertels) die na haar scheiding boven het bordeel gaat wonen dat ze erfde van haar vader.

Het eerste seizoen van de serie die zich afspeelde in en rond Sint Truiden werd in 2016 uitgezonden via Telenet en een jaar later door Vier. Zowel voor Telenet als voor Vier was de serie succesvol. Voor Telenet werd het de meest opgevraagde serie bij de video on demand dienst. Vier haalde tijdens de uitzendingen van de serie een gemiddelde van 800.000 kijkers per aflevering.De makers zijn momenteel volop aan het schrijven aan het tweede seizoen, zodat de opnamen in de loop van 2019 kunnen starten. Liefhebbers van de serie zullen echter geduld moeten hebben tot 2020 wanneer de serie eerst op Telenet en later op Vier zijn weg zal vinden naar het publiek.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
Vandaag, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
1
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Gisteren, 09:00
2