Chaussée d'Amour

7.3 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Chaussée d’Amour krijgt tweede seizoen

De kogel is door de kerk voor Chaussée d’Amour, de Vlaamse fictiereeks over een vrouw (Tine Bertels) die na haar scheiding boven het bordeel gaat wonen dat ze erfde van haar vader.

Het eerste seizoen van de serie die zich afspeelde in en rond Sint Truiden werd in 2016 uitgezonden via Telenet en een jaar later door Vier. Zowel voor Telenet als voor Vier was de serie succesvol. Voor Telenet werd het de meest opgevraagde serie bij de video on demand dienst. Vier haalde tijdens de uitzendingen van de serie een gemiddelde van 800.000 kijkers per aflevering.De makers zijn momenteel volop aan het schrijven aan het tweede seizoen, zodat de opnamen in de loop van 2019 kunnen starten. Liefhebbers van de serie zullen echter geduld moeten hebben tot 2020 wanneer de serie eerst op Telenet en later op Vier zijn weg zal vinden naar het publiek.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Vandaag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Vandaag, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08