Soof: Een Nieuw Begin

7.9 / 10
40 min
Drama, Komedie, Romantiek
Volg deze serie
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Trailer van tweede seizoen Soof: Een Nieuw Begin

Soof: Een Nieuw Begin komt terug. Het tweede seizoen van de serie is vanaf donderdag 29 november te zien bij Videoland.

Soof en Kasper proberen elkaar los te laten zoals exen horen te doen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Terwijl Kasper het leven met een pasgeboren baby opnieuw uitvindt met Josine, wordt Soof verrast door een bijzondere man die op de stoep staat en waar niemand omheen kan. Videoland heeft een nieuwe trailer van de serie gelanceerd, die hieronder te zien is.Naast de bekende gezichten zijn er ook nieuwe personages in het tweede seizoen. Robert de Hoog speelt Victor, de producent en regisseur van Soofs nieuwe tv-kookprogramma en haar nieuwe love interest. Bert Luppes is te zien als Eddie, de vader van Soof en dus ex van Hansje die de boel op stelten zet. Het nieuwe buurmeisje dat de harten van de tweeling sneller doet kloppen wordt gespeeld door Bente Fokkens.

Alle acht afleveringen van het tweede seizoen van Soof: Een Nieuw Begin zijn te zien op Videoland vanaf donderdag 29 november, waar het eerste seizoen al beschikbaar is.
Vorige aflevering
De mooiste dag van je leven
De mooiste dag van je leven
02x08
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Vandaag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Vandaag, 14:00
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Vandaag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
HBO Max heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Raised by Wolves (2020) vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging begin deze maand in première.
Vandaag, 10:33
1