Zoo

7.4 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het derde seizoen van Zoo

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Zoo. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Zoo
Het is het jaar 2027, en de mensheid is in paniek.

De wereld heeft een omslagpunt bereikt: de menselijke populatie krimpt steeds verder in vanwege een steriliteitsprobleem, en daarnaast wordt men bedreigd door de opkomst van de 'Hybriden', een leger weergaloze, in een laboratorium gemaakte wezens die erop uit zijn om de mensheid uit te roeien.

Hoewel het team de afgelopen tien jaar uit elkaar gegroeid is, zijn Jackson, Jamie, Abraham, Dariela en Logan gedwongen om hun geschillen opzij te zetten en zich te herenigen, wanneer blijkt dat Mitch nog leeft. De toekomst van de planeet staat op het spel, en het team moet vechten om de Hybriden en hun schepper, een duister figuur met een schokkende verbintenis aan het team’s verleden, te stoppen.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: James Wolk, Kristen Connolly, Alyssa Diaz, Nonso Anozie, Josh Salatin en Billy Burke.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 7 november 2018
Consumentenadviesprijs: € 39,99
Koop deze serie

Bekijk hier de sneak peak van het derde seizoen van Zoo:

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Zoo is ook uitgezonden in Nederland. Welke twee Nederlandse zenders hebben de serie Zoo uitgezonden?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
The Barrier
The Barrier
03x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Vandaag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Vandaag, 14:00
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Vandaag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
HBO Max heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Raised by Wolves (2020) vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging begin deze maand in première.
Vandaag, 10:33
1