The Affair

7.8 / 10
58 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Anna Paquin in vijfde seizoen dramaserie The Affair

Anna Paquin is toegevoegd aan de cast van dramaserie The Affair. De Nieuw-Zeelandse actrice maakt haar opwachting in het vijfde en laatste seizoen.

Paquin kruipt volgens Variety in de huid van de volwassen Joanie Lockhart, de dochter van Alison (Ruth Wilson) en Cole (Joshua Jackson). Voor het vijfde seizoen zijn de makers tientallen jaren vooruit in de tijd gegaan en keert Lockhart terug naar Montauk om een moord te onderzoeken.

De 36-jarige Paquin werd bij het publiek onder meer bekend met haar rol als Sookie Stackhouse in de serie True Blood.

Embed from Getty Images
Anna Paquin
Vorige aflevering
Episode 11
Episode 11
05x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Vandaag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Vandaag, 14:00
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Vandaag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
HBO Max heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Raised by Wolves (2020) vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging begin deze maand in première.
Vandaag, 10:33
1