Algemene gebruikersvoorwaarden

Gebruik van de website MijnSerie is openbaar voor alle bezoekers, tenzij een bezoeker door beheerders van de website de toegang is ontzegd.
Registratie
De website is onderverdeeld in algemeen beschikbare informatie en functionaliteiten die beschikbaar zijn na registratie. Registratie vindt plaats door het verstrekken van de gewenste gebruikersnaam en een e-mailadres aan MijnSerie. Wanneer de registratie voltooid is wordt er een account aangemaakt. Een gebruiker is pas een gebruiker wanneer diegenen deze algemene voorwaarden accepteert. MijnSerie behoudt zich te allen tijde het recht voor om het account te blokkeren of te verwijderen, en de toegang tot de website voor de gebruiker in het geheel of gedeeltelijk te ontzeggen.
Persoonlijke informatie
Aan een account zijn door de gebruiker optioneel gegevens toe te voegen. MijnSerie is niet verantwoordelijk voor indexering van deze gegevens door Google of andere zoekmachines. Deze gegevens blijven eigendom van de gebruiker behorende bij het account, en worden op verzoek binnen 48 uur verwijderd van de site. Bij het be√ęindigen van een account worden deze gegevens binnen zeven dagen automatisch verwijderd. Niet-openbaar gemaakte gegevens, zoals e-mailadressen zijn voor beheerders van de site wel inzichtelijk. Dit zal echter alleen gebeuren bij klachten door de ontvanger van een bericht, of bij een concreet vermoeden van misbruik.
Bijdragen aan de site
Gebruikers kunnen bijdragen aan de site leveren in de vorm van berichten, recensies en toevoegingen en aanpassingen aan serie informatie. Deze bijdragen aan de site worden op het moment van plaatsen eigendom van de website en worden niet op verzoek verwijderd. Dit geldt ook voor verstuurde privéberichten die niet door de ontvanger zijn verwijderd.
Auteursrechtelijk materiaal
MijnSerie doet zijn best om de site vrij te houden van schending van copyright. Bij vaststelling van het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal, direct of indirect, zal de betreffende gebruiker gewaarschuwd worden en de betreffende bijdrage binnen 48 uur verwijderd zijn. Mochten er ondanks deze inspanning toch nog onrechtmatig teksten, foto's, muziek, films of ander materiaal op de site geplaatst zijn kan contact opgenomen worden met de eigenaar van de site op [email protected].
Gebruiksgegevens
Het overnemen van gegevens, m.u.v. recensies en nieuwsberichten, van MijnSerie op andere websites is toegestaan met bronvermelding in de vorm van een link naar de bronpagina. MijnSerie doet geen garanties over de beschikbaarheid en de juistheid van de gegevens op de website.
Deze algemene gebruikersvoorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd op 29 april 2018