The Affair

7.8 / 10
58 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het derde seizoen van The Affair

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Affair. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Affair
Seizoen 3 van The Affair speelt zich drie jaar na Noah’s schokkende schuldbekentenis in de moordzaak van Scott Lockhart af. Noah probeert een nieuw leven te beginnen, maar door de schade die zijn verleden aangericht heeft is hij nog maar een schim van zichzelf. Alison voedt haar dochter Joanie samen met Cole en Luisa op in Montauk, maar Alison’s duistere verleden speelt op wanneer Cole en Luisa een eigen toekomst proberen op te bouwen. Voor Helen lijkt het leven door te gaan, maar achter een schijnbaar succesvol bedrijf en een fijn thuisleven gaan onzekerheid, instabiliteit, en een niet aflatend schuldgevoel schuil…
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Dominic West, Ruth Wilson, Joshua Jackson, Maura Tierney en Catalina Sandino Moreno.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 7 november 2018
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het derde seizoen van The Affair:

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In elke seizoen van The Affair wordt het verhaal verteld vanuit het perspectief van een karakter. In het derde seizoen komt daar een vertelperspectief bij, van welk karakter?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 11
Episode 11
05x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03