Luther

8.3 / 10
59 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Luther; nog geen datum wel een sneak peak

The Sexiest Man Alive Idris Elba heeft het in de meer dan twee minuten durende video van het vijfde seizoen van Luther aan de stok met een gangster die wil weten waar hij is.

Volgens de BBC One is het alvast een vroeg kerstcadeautje van hun naar jou. 'Maak je klaar voor een gloednieuw seizoen. Het komt snel op BBC One.' Dat staat er in de Tweet die de BBC uitbracht. Maar helaas nog geen exacte startdatum voor de serie Luther.


Volgens People Magazine is hoofdrolspeler Idris Elba de Sexiest Man Alive 2018, maar in de video is Luther gewoon een rechercheur die in de problemen zit omdat hij de vraag “Waar is hij?” schijnbaar niet kan beantwoorden. John Luther is een Chief Inspector die door zijn vasthoudendheid in elke zaak veel heeft verloren, zowel professioneel als persoonlijk.

Embed from Getty Images
Idris Elba

De politie-dramaserie Luther werd na vier seizoenen gecanceld op BBC Two maar na maanden van speculatie kreeg het toch een vijfde seizoen van BBC One. De eerste vier seizoenen zijn ook te zien op Netflix.

Heb jij de eerste vier seizoenen al gezien? Kun je niet wachten op het vijfde seizoen?

Vorige aflevering
Episode 4
Episode 4
05x04
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_kishje2275
11 nov 2018 12:07 -
YES!!!!!
Reageer
avatar_Mdevreugd
11 nov 2018 14:20 -
Dubbel Yes!!
Reageer
avatar_Isa1001
12 nov 2018 13:36 -
BBC First zend ook Luther afleveringen uit.
Reageer
avatar_Pier87
04 dec 2018 11:38 -
En nu hopen dat Alice Morgan nog gewoon in leven is.
Reageer

Laatste nieuws

Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Vandaag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Vandaag, 14:00
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Vandaag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
HBO Max heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Raised by Wolves (2020) vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging begin deze maand in première.
Vandaag, 10:33
1