The Expanse

7.6 / 10
44 min
Thriller, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van The Expanse

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van The Expanse. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Expanse
The Expanse is een thriller die zich 200 jaar in de toekomst afspeelt, nadat de mensheid het zonnestelsel heeft gekoloniseerd. Een geharde detective en een kapitein van een schip bundelen hun krachten voor een opdracht die begint met een vermiste jonge vrouw en evolueert naar een race door het zonnestelsel om de grootste samenzwering die de mens ooit heeft gezien bloot te leggen.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Thomas Jane, Steven Strait, Cas Anvar.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 7 november 2018
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van The Expanse:

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Het eerste seizoen is gebaseerd op een boek die thuis hoort in een reeks van boeken The Expanse. Hoe luidt de titel van het eerste boek?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Cibola Burn
Cibola Burn
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Vandaag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Vandaag, 14:00
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Vandaag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
HBO Max heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Raised by Wolves (2020) vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging begin deze maand in première.
Vandaag, 10:33
1