The Walking Dead

8.5 / 10
44 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
1
Bekijk stemmen

The Walking Dead krijgt drie televisiefilms

Scott Gimple gaat drie televisiefilms maken voor AMC van The Walking Dead, de eerste van de drie gaat al in 2019 in productie.

***LET OP!***
Onderstaande tekst kan spoilers bevatten als je nog niets hebt gezien van het negende seizoen

In aflevering vier en vijf van het negende seizoen zal The Walking Dead-fan afscheid gaan nemen van Rick Grimes, een karakter van het eerste uur van de zombieserie. Maar wat blijkt; zijn verhaal is nog lang niet verteld. Want Andrew Lincoln heeft dan wel in de serie afscheid genomen van zijn karakter Rick, maar hij zal nog steeds een rol gaan spelen in de drie televisiefilms die voormalig showrunner Scott Gimple gaat maken voor AMC.Dat Lincoln de serie heeft verlaten komt omdat hij meer tijd met zijn familie in Engeland wilde doorbrengen. En met de films is dat mogelijk want die zullen twee maanden in beslag nemen, veel minder dan de tijd die nodig is om één seizoen van de serie te filmen. Zoals de kijker heeft kunnen zien in aflevering vijf is Rick nog niet helemaal afgeschreven. Hoe de films er precies uit komen te zien is niet bekend maar wel dat het een filmbudget krijgt en dat elke film twee uur zal gaan duren.

Embed from Getty Images
Andrew Lincoln

Meer over de films zal op een later tijdstip worden onthuld, maar de uitbreiding van The Walking Dead universum staat nog aan het prille begin. De volgende aflevering van de AMC-serie, zonder Rick Grimes, zal op 11 november worden uitgezonden.

Wat denk jij; zonder Rick geen The Walking Dead?

Vorige aflevering
The Tower
The Tower
10x15
Leuk?
6
1
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_E71
06 nov 2018 13:27 -
Nou, het is wel even wennen zonder Rick. Maar gelukkig hebben we Daryl nog. Een personage waar mijn voorkeur toch altijd wel naar uitging.
Reageer
avatar_Karzal
06 nov 2018 13:47
Mag overigens wel gezegd worden dat zijn (voorlopig) laatste aflevering echt geweldig was. Ben sowieso vrij positief over seizoen 9, maar vond dit echt een topper.
Reageer
avatar_E71
06 nov 2018 14:44
Ja, het gaat weer de goeie kant op met seizoen 9.
Reageer
avatar_Roeman
06 nov 2018 17:02
De voorlopig laatste aflevering zal op 25 november worden uitgezonden. Aflevering vijf en zes waren de laatste afleveringen met Rick.
Reageer
avatar_E71
06 nov 2018 20:56
Die stomme tussenpozen ook altijd met The Walking Dead :-(
Reageer

Laatste nieuws

Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Vandaag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Vandaag, 14:00
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Vandaag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
HBO Max heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Raised by Wolves (2020) vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging begin deze maand in première.
Vandaag, 10:33
1