Conspiracy of Silence

7.5 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2018 - heden
NetwerkViaplay
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2018 - heden
Genres:Thriller
Netwerk:Viaplay
Conspiracy of Silence is een Zweedse thrillerserie van de zender Viaplay. De serie ging in première op 14 september 2018.

Een politieke thriller die de rol van Zweden in de troebele wereld van de internationale wapenhandel bloot legt. Robert Kastell, een getormenteerde wapenhandelaar, keert terug naar Zweden en zint op wraak…
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (2)

Conspiracy of Silence - Seizoen 1 (DVD)

7

Conspiracy of Silence - Seizoen 1

8.5

Nieuws (3)

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 5 tot en met 11 november voor je op een rijtje gezet.
12 nov 2018
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 29 oktober tot en met 4 november voor je op een rijtje gezet.
5 nov 2018
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Conspiracy of Silence. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
30 okt 2018

Vergelijkbare series