Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 34

Weekoverzicht 34

Deze week in het overzicht van afgelopen week heel veel aankondigingen van nieuwe series, pilots, première- en startdatums en trailers. Ook kun je nog meedoen aan de prijsvraag. Kijk hieronder voor dit nieuws en meer van 19 tot en met 25 augustus.

Weetjes


El Camino: A Breaking Bad Movie


De immens populaire en bejubelde serie Breaking Bad krijgt een film en Aaron Paul zal de hoofdrol spelen.

Datums Series


Bard of Blood


De Indiase spionageserie Bard of Blood is vanaf 27 september te zien op Netflix.

Big Mouth


Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.

Familie Kruys


Familie Kruys is een Nederlandse komedieserie van de zender RTL 4. Op 1 september gaat het vijfde seizoen van start, ook bij Videoland.

Glitch


‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.

Goliath


Amazon heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van de juridische dramaserie Goliath van start zal gaan.

The I-Land


De nieuwe serie The I-Land is vanaf 12 september te zien bij Netflix. Er is inmiddels een trailer gelanceerd.

Living with Yourself


Netflix heeft de eerste foto’s vrijgegeven en de premièredatum aangekondigd van de komedieserie Living with Yourself, met Paul Rudd in de hoofdrol.

Lost


Voor de fans van Lost is er goed nieuws. Videoland gaat de serie weer opnieuw aanbieden.

The Loudest Voice


De miniseries The Loudest Voice is binnenkort te zien bij Ziggo. In de miniserie speelt een onherkenbare Russel Crowe de rol van Roger Ailes, de oprichter van FOX News. De serie ging op 30 juni in première bij Showtime en is vanaf 5 september te zien bij Ziggo Movies & Series.

The Marvelous Mrs. Maisel


The Marvelous Mrs. Maisel is een Amerikaanse dramedyserie van Amazon Prime Video. Het derde seizoen verschijnt in december.

Raising Dion


Wat heeft de nieuwste superheldenserie van Netflix Raising Dion voor de kijker in petto? Er is een premièredatum bekend gemaakt.

The Ranch


We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.

Room 104


Zelfde hotelkamer, Room 104, iedere aflevering andere gasten. Vanaf 13 september is het derde seizoen te zien bij HBO, vanaf 14 september is de anthologieserie te zien bij Ziggo.
Video on youtube


Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders:


- week 34 (19 – 25 augustus)
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle series die in Nederland en België uitkomen deze week.

USA Network


USA Network heeft een premièredatum aangekondigd voor het eerste seizoen van Treadstone en een startdatum voor het tweede seizoen van The Purge.

Nieuwe Series


Betty


De zesdelige nieuwe komedieserie van HBO krijgt de titel Betty en deze is geïnspireerd op de film Skate Kitchen.

Brews Brothers


Netflix heeft acht afleveringen besteld van Brews Brothers, een nieuwe komedieserie van de broers Greg en Jeff Schaffer.

The Chestnut Man


Het boek Søren Sveistrup is in Nederland uitgebracht als Oktober. Netflix gaat er de miniserie The Chestnut Man van maken.

Heels


Arrow-ster Stephen Amell gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe worstel dramaserie Heels.

Kate & Kolo


De acteurs Brenda Blethyn (Vera) en Jimmy Akingbola (Arrow) krijgen hoofdrollen in een nieuwe komedieserie van de Britse omroep ITV.

Masters of the Universe: Revelation


Kevin Smith verraste het publiek op de jaarlijkse Power-Con-conventie van zondag met de aankondiging van een nieuwe He-Man-serie voor Netflix.

Titelloze HBO-serie


Acteur Michael Shannon krijgt een hoofdrol in de pilot van een serie over de Los Angeles Lakers uit de jaren 80. Het is een project van de zender HBO.

Other People’s Houses


FOX heeft een nieuwe dramedy besteld: Other People’s Houses. De serie is gebaseerd op het boek van Abbi Waxman.

SAS: Rogue Heroes


De BBC heeft de serie SAS: Rogue Heroes besteld. Steven Knight (Peaky Blinders) gaat de serie maken, die is gebaseerd op het boek Dirty Pretty Things van Ben Macintyre.

Serendipity


NBC laat een serie maken van de 2001 film van Miramax Serendipity met John Cusack en Kate Beckinsale in de hoofdrollen.

Sex/Life


Netflix heeft een nieuwe dramedy besteld van Stacy Rukeyser (UnREAL): Sex/Life.

Star Wars serie


Disney komt inderdaad met een nieuwe serie rond het Star Wars-personage Obi-Wan Kenobi, die vertolkt zal worden door Ewan McGregor.

The Upshaws


Wanda Sykes en Mike Epps gaan de hoofdrollen spelen in de nieuwe Netflix-serie The Upshaws.

Vienna Blood


BBC Two heeft de nieuwe misdaadserie Vienna Blood van Red Arrow Studios International besteld.

Pilots


The Bridgewater Triangle


FX ontwikkelt de nieuwe serie The Bridgewater Triangle. Het is gebaseerd op een verhaal van Brian Miller.

Found


Nkechi Okoro Carroll, bekend van All American, maakt samen met Greg Berlanti en Sarah Schechter een pilot van de dramaserie Found voor ABC.

Shining Vale


De Amerikaanse zender Starz heeft een pilot besteld van de horror-komedieserie Shining Vale. De serie wordt gemaakt door Sharon Horgan, bekend van Divorce.

Gecancelde Series


Ballers


Hoofdrolspeler Dwayne Johnson heeft het nieuws zelf aangekondigd: het vijfde seizoen is het laatste voor de sport dramedyserie Ballers.

Vernieuwde Series


Into the Dark


Hulu belooft dat er meer horror jouw kant op zal komen. De streamingdienst heet namelijk de horrorserie Into the Dark vernieuwd met een tweede seizoen. De anthologieserie bevat nieuwe afleveringen die elke eerste vrijdag van elke maand het hele jaar door worden uitgebracht. Elke aflevering is geïnspireerd op een feestdag uit de uitgave van de maand, maar alle versies bevatten de kenmerkende genre/thriller-draai van Blumhouse over het verhaal.

Lizzie McGuire


Disney+ gaat nieuw leven blazen in de serie Lizzie McGuire. De komedieserie die van 2001 tot en met 2004 te zien was bij Disney Channel zal bij Disney+ nieuwe afleveringen krijgen. Zangeres en actrice Hilary Duff keert daarin terug als Lizzie. In de nieuwe reeks speelt ze een dertiger die inmiddels haar eigen leven in New York heeft. De serie zal net als vroeger worden voorzien van stukjes animatie waarin de gedachten van de hoofdpersoon te zien zijn. Wanneer de prequel te zien zal zijn en of er meer oude bekende karakters zullen terugkeren is niet bekend gemaakt. Lees hier het Instagram-bericht van Duff.

Succession


Na zeer sterke kijkcijfers en vijf Emmy Award nominaties heeft HBO Succession vernieuwd met een derde seizoen.

Casting Nieuws


Batwoman


Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie gaat in première op 6 oktober 2019. Er is casting nieuws uitgebracht.

Riverdale


De Canadese acteur Juan Riedinger heeft een terugkerende rol gekregen in Riverdale. Hij zal Dodger gaan spelen de aartsvijand van Archie.

Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten


Apple TV+


Apple gaat zijn streamingdienst Apple TV+ met series en films in november beschikbaar maken. Het bedrijf wil gebruikers een bedrag van 9,99 dollar per maand vragen, schrijft Bloomberg.

Disney+


- Nederland behoort tot de eerste landen waar Disney+ beschikbaar komt.

- De nieuwe streamingdienst Disney+ begint in Nederland op 12 november, gelijktijdig met de Verenigde Staten en Canada. Er is een trailer uitgebracht met films en series die beschikbaar zullen zijn.

Video’s/Foto’s


Agents of S.H.I.E.L.D.


Agents of S.H.I.E.L.D. is een Amerikaanse superheldenserie van de zender ABC. De serie eindigt volgend jaar na het komende zevende seizoen. Er is een teaser trailer uitgebracht.

The Mandalorian


The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van Disney+. De serie gaat op 12 november in première, bij de start van het nieuwe streamingplatform. Er is een trailer uitgebracht.

The Morning Show


Jennifer Aniston, Reese Whitherspoon en Steve Carell vertolken de hoofdrollen in de The Morning Show, een nieuwe televisieserie van streamingdienst Apple TV+. Er is een trailer uitgebracht.

The Politician (2019)


The Politician (2019) is een Amerikaanse dramedyserie, te zien bij Netflix. De serie gaat in première op 27 september. Er is een trailer uitgebracht.

MijnSerie nieuws


Column


- Uitgelicht: De zin en onzin van reboots
De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.

Kijkcijfers: Week 33


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 12 tot en met 18 augustus in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Prijsvragen


- Maak tot 27 augustus kans op het tweede seizoen van Home Ground (2018).

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series. Klik hier om de recensies te lezen en kom erachter of je nog een serie kan toevoegen aan of verwijderen van je kijklijst.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van: series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht augustus 2019 die in week 35 van start of in première zullen gaan.

-

Maandag 26 augustus


19.15 – Tomorrow is Ours – Seizoen 3 (TF1)
20.00 – Goede Tijden, Slechte Tijden – Seizoen 30 (RTL 4)
20.30 – Chateau Meiland – Seizoen 2 (SBS 6)
20.30 – De rechtbank – Seizoen 9 (VIER)
20.30 – Waar Is De Mol? – Seizoen 9 (SBS 6)
20.45 – Chronicles of the Sun – Seizoen 2 (France 2)

-

Dinsdag 27 augustus


20.00 – The Great British Bake Off – Seizoen 10 (Channel 4)

-

Woensdag 28 augustus


20.00 – Homicide Hunter: Lt. Joe Kenda – Seizoen 9 (Investigation Discovery) laatste seizoen
21.00 – The Challenge – Seizoen 34 (MTV)

-

Donderdag 29 augustus


21.30 – DNA (NL) – Serie première (SBS 6)

-

Vrijdag 30 augustus


Vis a Vis – Seizoen 3 (Netflix)
13 Geboden – Seizoen 1 (Netflix)
The A List – Seizoen 1 (Netflix)
When Hope Calls – Serie première (Hallmark Channel)
Een bezeten wereld: Nederland tussen de oorlogen – Serie première (NTR)
20.00 – The Great British Bake Off: An Extra Slice – Seizoen 6 (BBC Two)

-

Zaterdag 31 augustus


Hotel Transylvania: The Series – Seizoen 1 (Netflix)
22.00 – Dit Was Het Nieuws – Seizoen 37 (AVROTROS)

Met overzichtelijke groet,

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten