Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Raising Dion

Wat heeft de nieuwste superheldenserie Raising Dion van Netflix voor de kijker in petto?

Naast een premièredatum hier een kleine eerste blik (foto's) op de aankomende Netflix-serie. De serie is het verhaal van de weduwe en moeder, Nicole Reese (Alisha Wainwright, Shadowhunters) die haar zoon Dion (Ja’Siah Young) koste wat kost wil beschermen als ze ontdekt dat de jongen meerdere superhelden-achtige krachten begint te ontwikkelen. Ze gaat, terwijl ze de gave van haar zoon geheim probeert te houden, op zoek naar antwoorden met een vriend Pat (Jason Ritter, Kevin (Probably) Saves the World) van haar overleden man Mark (Michael B. Jordan, Parenthood).


Alisha Wainwright

De serie is gebaseerd op het gelijknamige comic book verhaal van Dennis Liu. Netflix had in oktober 2017 al aangekondigd dat zij een tiendelige seizoen hadden besteld. Nu is er dan eindelijk bekend gemaakt dat de nieuwe serie op 4 oktober 2019 in première zal gaan.

De tweet: 'Hier zijn de eerste foto’s van @RaisingDion, het verhaal van weduwe en moeder die haar zoon moet beschermen als hij verschillende mysterieuze superhelden-achtige krachten begint te ontwikkelen. De serie met @WainwrightAE, @JasiahYoung_ en @MichaelB4Jordan komt naar @netflix 4 oktober!'
Vorige aflevering
ISSUE #208: Who You Are
ISSUE #208: Who You Are
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Raising Dion