Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen Familie Kruys ook te zien bij Videoland

Familie Kruys is een Nederlandse komedieserie van de zender RTL 4. Op 1 september gaat het vijfde seizoen van start.

Op die datum brengt Videoland de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen, waardoor de serie bij de streamingdienst telkens een week vooruit loopt.

De serie gaat over de hechte band tussen Bette Kruys (Linda de Mol) en haar homoseksuele broer Kirk (Rop Verheijen) en alle perikelen die zij samen met de rest van hun kleurrijke familie meemaken. Hun moeder overleed toen ze nog jong waren en hun vader is een succesvolle schrijver met een drankprobleem. Bette is een 46-jarige alleenstaande vrouw die met sterren stylen de kost verdient, maar zelf nooit in dat ‘maatje zero’ past.

Ze wordt verliefd op haar aannemer, die niets wegheeft van de man van haar dromen. Haar broer, een acteur die al een jaar overspannen thuis zit, heeft een liefdevolle maar moeizame relatie met zijn echtgenoot Morten (Frederik Brom). Als hun vader Thomas Kruys (Hans Dagelet) op een dag thuiskomt met de Roemeense internetbruid Ruxandra (Elise Schaap), gaan bij Bette en Kirk alle alarmbellen af.

Video on youtube


Fans kijken al lang uit naar het nieuwe seizoen van Familie Kruys omdat er een grote cliffhanger aan het einde van seizoen vier zat. Terwijl Ruxandra beviel van haar dochtertje Candida, kreeg Thomas Kruys een hartaanval in het bijzijn van Bette. Het is dus nog steeds de vraag of Thomas wel terugkeert in het nieuwe seizoen. Vanaf zondag 1 september om 21.30 uur weten we meer. Het vijfde seizoen is tevens het laatste seizoen.
Vorige aflevering
Afl. 8
Afl. 8
05x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Familie Kruys