Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Disney+ start in Nederland op 12 november

Nederland behoort tot de eerste landen waar Disney+ beschikbaar komt.

De nieuwe streamingdienst begint in Nederland op 12 november, gelijktijdig met de Verenigde Staten en Canada. The Walt Disney Company kondigde maandag aan dat het bedrijf wereldwijd distributieovereenkomsten heeft gesloten met Apple, Google, Microsoft, Roku en Sony om de app van Disney+ te verspreiden.

8086 DisneyPlus

Een abonnement gaat in Nederland € 6,99 per maand kosten of € 69,99 per jaar. Abonnees krijgen voor dat bedrag de beschikking over reclamevrije films, series en andere programma's van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Disney+ is daarmee goedkoper dan Netflix, dat voor zijn goedkoopste abonnement momenteel € 7,99 per maand rekent.
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_Solis
19 aug 2019 22:59 -
Ik geloof dat ik gewoon elke maand van een andere streamingdienst gebruik ga maken. Je maakt nooit volledig gebruik van een streamingdienst wanneer je er meerdere hebt en daarom kost het je onnodig geld. Wel benieuwd naar Disney+
Reageer
avatar_H3nDri3
20 aug 2019 17:28
Ik ga dat ook doen. Netflix deel ik met mijn zus dus die zal wel blijven, maar ga zelf steeds switchen tussen Videoland, Amazon en straks Disney+.
Reageer
avatar_toetje1977
19 aug 2019 23:41 -
7 euro pm en standaard in 4K, daar heb je geen speciaal abo voor nodig. Nette prijs!
Reageer
avatar_corrietje
20 aug 2019 11:28 -
Klote dat er verschillende streamingdiensten zijn en ik had liever 1 streamingdienst en dan bijvoorbeeld 20 euro betalen maar als je naar verschillende streamingdiensten willen hebben dan betaal je nog meer dan 1 streamingdienst.
Reageer
avatar_Christophe
20 aug 2019 12:10 -
Het is wachten tot ze elkaar kapot concurreren en er dan één winnaar overblijft, de 'Spotify' voor series en films. Maar dat zal nog wel even duren...
Reageer

Laatste nieuws

In augustus 2018 heeft Netflix de komedieserie Insatiable gelanceerd. Het is een tienerkomedie van Lauren Gussis, die we kennen van Dexter en Once Upon a Time.
Vandaag, 15:00
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Vandaag, 14:00
The Sinner is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. Het tweede seizoen werd in september 2018 afgesloten.
Vandaag, 13:42
Acteur Timothy Olyphant keert terug naar FX met een sleutelrol in het komende vierde seizoen van de anthologieserie Fargo.
Vandaag, 13:00
Raising Dion is een nieuwe Amerikaanse superheldenserie van de zender Netflix. De serie gaat in première op 4 oktober 2019.
Vandaag, 12:00
1
Netflix heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van Pose en het negende seizoen van The Walking Dead in oktober te zien zal zijn.
Vandaag, 11:16