Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Disney+ start in Nederland op 12 november

Nederland behoort tot de eerste landen waar Disney+ beschikbaar komt.

De nieuwe streamingdienst begint in Nederland op 12 november, gelijktijdig met de Verenigde Staten en Canada. The Walt Disney Company kondigde maandag aan dat het bedrijf wereldwijd distributieovereenkomsten heeft gesloten met Apple, Google, Microsoft, Roku en Sony om de app van Disney+ te verspreiden.

8086 DisneyPlus

Een abonnement gaat in Nederland € 6,99 per maand kosten of € 69,99 per jaar. Abonnees krijgen voor dat bedrag de beschikking over reclamevrije films, series en andere programma's van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Disney+ is daarmee goedkoper dan Netflix, dat voor zijn goedkoopste abonnement momenteel € 7,99 per maand rekent.
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_Solis
19 aug 2019 22:59 -
Ik geloof dat ik gewoon elke maand van een andere streamingdienst gebruik ga maken. Je maakt nooit volledig gebruik van een streamingdienst wanneer je er meerdere hebt en daarom kost het je onnodig geld. Wel benieuwd naar Disney+
Reageer
avatar_H3nDri3
20 aug 2019 17:28
Ik ga dat ook doen. Netflix deel ik met mijn zus dus die zal wel blijven, maar ga zelf steeds switchen tussen Videoland, Amazon en straks Disney+.
Reageer
avatar_toetje1977
19 aug 2019 23:41 -
7 euro pm en standaard in 4K, daar heb je geen speciaal abo voor nodig. Nette prijs!
Reageer
avatar_corrietje
20 aug 2019 11:28 -
Klote dat er verschillende streamingdiensten zijn en ik had liever 1 streamingdienst en dan bijvoorbeeld 20 euro betalen maar als je naar verschillende streamingdiensten willen hebben dan betaal je nog meer dan 1 streamingdienst.
Reageer
avatar_Christophe
20 aug 2019 12:10 -
Het is wachten tot ze elkaar kapot concurreren en er dan één winnaar overblijft, de 'Spotify' voor series en films. Maar dat zal nog wel even duren...
Reageer

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Eerder werd er bekend gemaakt dat Harriet Dyer een rol krijgt in American Auto. Er is nu bekend wie de hoofdrol in de serie gaat vervullen.
Vandaag, 10:00
BBC heeft vier series van debuterende schrijvers in productie genomen, waaronder de politieserie The Responder met een Sherlock acteur in de hoofdrol.
Vandaag, 09:00
Curb Your Enthusiasm is een Amerikaanse komedieserie van HBO. Momenteel wordt door HBO het tiende seizoen uitgezonden, dat uit tien afleveringen bestaat.
Vandaag, 08:00
Netflix gaat wereldwijd een Top 10 van de meest bekeken series en films lanceren.
Gisteren, 15:00
Overspel is een Nederlandse dramaserie, afkomstig van de VARA.
Gisteren, 14:00