Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Succession krijgt er nog een seizoen bij

Na zeer sterke kijkcijfers en vijf Emmy Award nominaties heeft HBO Succession vernieuwd met een derde seizoen.

De dramaserie Succession doet het goed bij HBO, zo goed dat de vod-dienst heeft besloten om zeer kort na de start van het tweede seizoen, 11 augustus, de familiesaga te vernieuwen met een derde seizoen.

“We zijn opgetogen dat Succession en de verkenning van rijkdom, macht en familie zo krachtig resoneerde bij het publiek”, zegt Francesca Orsi, uitvoerend vicepresident bij HBO drama programming. “We kunnen niet wachten om te zien hoe de complexe personages die Jesse Armstrong heeft gemaakt, blijven navigeren in deze boeiende, meedogenloze wereld van de puissant rijken. In de wereld van vandaag waar de kruising van politiek en media steeds vaker voorkomt, biedt Succession een bijzonder doordringende blik achter de schermen van deze elite, invloedrijke en moordende gemeenschap.”



De cast van het tweede seizoen bestaat onder anderen uit Brian Cox, Jeremy Strong, Hiam Abbass, Sarah Snook, Kieran Culkin, Matthew Macfadyen en Alan Ruck. Gastrollen zijn weggelegd voor James Cromwell en Harriet Walter. Voor het eerste seizoen heeft de serie vijf Emmy Award nominaties ontvangen waaronder voor Voortreffelijke Dramaserie. Jesse Armstong is de bedenker van Succession, die ook verantwoordelijk was voor Peep Show, Babylon en Fresh Meat.

Vorige aflevering
With Open Eyes
With Open Eyes
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Solis
21 aug 2019 12:42 -
Je zou dus kunnen zeggen dat het een succes is! (Flauw, maar het was een inkoppertje)
Reageer
avatar_Mandy1966
21 aug 2019 15:42
Haha, je leest mijn gedachten. Ik wilde eigenlijk als titel schrijven Succes voor Succession, maar dan had ik er wel een kilo zout bij moeten doen.
Reageer
Succession