Big Mouth

7.7 / 10
26 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Datum aangekondigd van derde seizoen Big Mouth

Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.

De komische animatieserie is gecreëerd door Nick Kroll en Andrew Goldberg en centreert zich rond de beste vrienden Nick Birch (Kroll) en Andrew Glouberman (John Mulaney) en hun vrienden Jessi (Jessi Klein) en Missy (Jenny Slate). Terwijl de puberteit van Andrew in een hogere versnelling komt en het Hormoon Monster (Kroll) oproept, lijkt het lichaam van Nick vast te zitten in de parkeerstand.

De animatieserie Big Mouth werd op 27 juli al vernieuwd met meerdere seizoenen, na het derde seizoen dat op 4 oktober van start zal gaan zullen nog zeker een vierde, vijfde en zesde gaan volgen.

Vorige aflevering
The Department of Puberty
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Saved by the Bell is een Amerikaanse komedieserie van de zender NBC. De serie was vier seizoenen te zien, van 1989 tot 1993. NBC werkt aan een remake.
Vandaag, 09:00
Amazon Studios heeft aangekondigd dat The Lord of the Rings-serie, gebaseerd op de iconische fantasieromans van J.R.R Tolkien, gefilmd gaat worden in Nieuw-Zeeland.
Gisteren, 14:00
3
NBCUniversal heeft de naam van de nieuwe streamingdienst onthuld: Peacock. En er is bekend gemaakt welke series de nieuwe dienst gaat maken en streamen. Battlestar Galactica is daar één van.
Gisteren, 13:00
De Amerikaanse zender Starz werkt aan de productie van het derde seizoen van American Gods. De serie is hier te zien bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 12:00
Het lijkt erop dat Netflix binnenkort de uitermate populaire en langlopende animatieserie South Park voor de Nederlandse fans gaat streamen.
Gisteren, 11:04
1
Saved by the Bell, de tienerserie die in 1989 in première ging bij NBC, wordt nieuw leven ingeblazen. Castleden Mario Lopez en Elizabeth Berkley keren terug in de nieuwe versie.
Gisteren, 10:00
1