Big Mouth

8,0 / 10
26 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Datum aangekondigd van derde seizoen Big Mouth

Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.

De komische animatieserie is gecreëerd door Nick Kroll en Andrew Goldberg en centreert zich rond de beste vrienden Nick Birch (Kroll) en Andrew Glouberman (John Mulaney) en hun vrienden Jessi (Jessi Klein) en Missy (Jenny Slate). Terwijl de puberteit van Andrew in een hogere versnelling komt en het Hormoon Monster (Kroll) oproept, lijkt het lichaam van Nick vast te zitten in de parkeerstand.

De animatieserie Big Mouth werd op 27 juli al vernieuwd met meerdere seizoenen, na het derde seizoen dat op 4 oktober van start zal gaan zullen nog zeker een vierde, vijfde en zesde gaan volgen.

Vorige aflevering
Super Mouth
Super Mouth
03x11
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra
Gisteren, 16:00
Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
Gisteren, 13:00
1
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Gisteren, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Gisteren, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Gisteren, 10:00