Big Mouth

7.8 / 10
26 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Datum aangekondigd van derde seizoen Big Mouth

Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.

De komische animatieserie is gecreëerd door Nick Kroll en Andrew Goldberg en centreert zich rond de beste vrienden Nick Birch (Kroll) en Andrew Glouberman (John Mulaney) en hun vrienden Jessi (Jessi Klein) en Missy (Jenny Slate). Terwijl de puberteit van Andrew in een hogere versnelling komt en het Hormoon Monster (Kroll) oproept, lijkt het lichaam van Nick vast te zitten in de parkeerstand.

De animatieserie Big Mouth werd op 27 juli al vernieuwd met meerdere seizoenen, na het derde seizoen dat op 4 oktober van start zal gaan zullen nog zeker een vierde, vijfde en zesde gaan volgen.

Vorige aflevering
Super Mouth
03x11
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Actrice Lynn Cohen, vooral bekend om haar rol als Magda in de HBO-serie Sex and the City, is zaterdag overleden op 86-jarige leeftijd.
Gisteren, 16:00
Jimmy Kimmel, bekend als presentator van talkshows, werkt aan een nieuwe komedieserie voor ABC met de titel Adopted. Hij schrijft het concept en gaat tevens een pilot maken.
Gisteren, 15:00
Amazon Prime Video werkt aan een komedieserie op basis van de film A League of Their Own, de komedie uit de jaren negentig waarin Tom Hanks en Geena Davis de hoofdrollen speelden.
Gisteren, 14:00
Disney+ is bezig met het ontwikkelen van een serie gebaseerd op het Marvel-personage Hawkeye, met Jeremy Renner als hoofdrolspeler. Dat werd in april 2019 bekend.
Gisteren, 13:00
Killing Eve is een Amerikaanse thrillerserie van de zender BBC America. De serie is in Nederland te bekijken bij NPO Start Plus en Videoland.
Gisteren, 12:00
Onder andere Mark Hamill (Robot Chicken), Lena Headey (Game of Thrones), Chris Wood (Supergirl) en Sarah Michelle Gellar (Robot Chicken) spreken de stemmen in van de iconische personages.
Gisteren, 11:00