Big Mouth

8,0 / 10
26 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Datum aangekondigd van derde seizoen Big Mouth

Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.

De komische animatieserie is gecreëerd door Nick Kroll en Andrew Goldberg en centreert zich rond de beste vrienden Nick Birch (Kroll) en Andrew Glouberman (John Mulaney) en hun vrienden Jessi (Jessi Klein) en Missy (Jenny Slate). Terwijl de puberteit van Andrew in een hogere versnelling komt en het Hormoon Monster (Kroll) oproept, lijkt het lichaam van Nick vast te zitten in de parkeerstand.

De animatieserie Big Mouth werd op 27 juli al vernieuwd met meerdere seizoenen, na het derde seizoen dat op 4 oktober van start zal gaan zullen nog zeker een vierde, vijfde en zesde gaan volgen.

Vorige aflevering
Super Mouth
Super Mouth
03x11
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het ziet er niet best uit voor 'de opvolger' van La Casa de Papel. White Lines lijkt geen tweede seizoen te gaan krijgen, al heeft Netflix nog niets bevestigd.
Vandaag, 13:00
De binge-watchers moeten even wachten voor ze het tweede seizoen van Undercover in één keer kunnen gaan zien.
Vandaag, 12:00
Er is een reboot van de sketch en film MacGruber in de maak bij Peacock. Will Forte zal de hoofdrol van MacGruber weer vervullen.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse dramaserie The Third Day met Jude Law gaat 14 september in première bij HBO, kort daarna start de serie ook bij Ziggo.
Vandaag, 09:00
1
Generals Row van Jason Wilborn (Council of Dads), Milo Ventimiglia (This Is Us), Russ Cundiff (Relationship Status) is in productie bij NBC.
Gisteren, 14:00
BBC One heeft Our Girl gecanceld, er zal geen vijfde seizoen van de Britse oorlog-dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
1