Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Première- en startdatum voor Treadstone en The Purge

USA Network heeft een premièredatum aangekondigd voor het eerste seizoen van Treadstone en een startdatum voor het tweede seizoen van The Purge.

Naast datums is er ook een first look trailer (zie hieronder) uitgebracht voor de nieuwe misdaadserie Treadstone.

The Purge is gebaseerd op de film-franchise. In The Purge mag iedereen twaalf uur lang ongestraft misdaden plegen, ook moord. Het tweede seizoen onderzoekt hoe The Purge nacht vier met elkaar verbonden karakters het doen in het jaar na een nacht van geweld en hoe ze toeleven naar de volgende gruwelnacht.

Treadstone vindt plaats in een post-Jason Bourne-universum. Er worden slapende agenten van over de hele wereld op mysterieuze wijze 'gewekt' wanneer een CIA black ops-programma dat gedragsveranderingen op zijn proefpersonen gebruikt, genaamd 'Treadstone', wordt geactiveerd, en hun dodelijke onbewuste proefpersonen op dodelijke missies stuurt. Ook Treadstone is, net als The Purge, gebaseerd op een film-franchise.

Beide series gaan op dinsdag 15 oktober van start bij USA Network. Om 21.00 begint The Purge, om 22.00 gevolgd door Treadstone.

Video on youtube
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws