Lost

7.9 / 10
42 min
Mysterie, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
6seizoenen/120afleveringen/2004 - 2010 
NetwerkABC
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Videoland
Ziggo
Looptijd:42 min20042010 (Beëindigd)
Netwerk:ABC
Lost is een Amerikaanse mysterieuze thrillerserie van de zender ABC. De serie ging in première op 22 september 2004.

Door een vliegtuigcrash stranden de overlevenden van vlucht 815 van luchtvaartmaatschappij Oceanic op een schijnbaar verlaten tropisch eiland. De schijn van verlatenheid verdwijnt al gauw. De overlevenden besluiten samen te werken, teneinde te overleven op het mysterieuze eiland, waar onder andere een monster van rook in de jungle schijnt te leven; waar een metalen luik iets onbekends afsluit in de ondergrond; en waar de zogenaamde "Anderen" (the Others) leven. Iedere aflevering vertelt iets over de achtergrond van één van de mensen op het eiland aan de hand van flashbacks, en toont waarom de verschillende personages zich op een bepaalde manier gedragen en hoe onderlinge relaties zich ontwikkelen, met deze mysterieuze verschijnselen op de achtergrond.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 24
Seizoen 2
0 / 24
Seizoen 3
0 / 23
Seizoen 4
0 / 14
Seizoen 5
0 / 17
Seizoen 6
0 / 18

Recensies (7)

Lost - Complete serie

9

Lost - Seizoen 6

8.5

Nieuws (72)

Locke & Key is een langverwachte Netflix-serie, gebaseerd op de stripboekenreeks van Joe Hill en Gabriel Rodriguez. Begin februari zijn de tien afleveringen van het eerste seizoen van de serie te zien bij Netflix.
donderdag, 11:00
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
do 19 december
1
De stripboekenserie Locke & Key van Joe Hill en Gabriel Rodriguez is na een lange voorbereiding verfilmd. Begin februari zijn de tien afleveringen van de serie te zien bij Netflix.
do 5 december

Populaire reacties (45)

-
11 sep 2013
Ik vond de serie aan het einde erg verwarrend. Maar toch een goede serie.
-
17 okt 2014
Pas hjelemaal bekeken via My Prime. Lost is zonder meer verslavend. Begint als spannend survivalverhaal maar escaleert vanaf serie 4 helaas steeds meer in geweldddadigheden. Het einde stelt teleur toen de schrijvers overduidelijk de draad kwijt waren. Indien de vele en dikwijls overbodige side-plots waren weggelaten zouden er niet meer dan 3 series zijn overgebleven met elk zo'n 16 afleveringen. Wat Lost overeind houdt zijn prima acteursprestaties en spannende cliffhangers.

Vergelijkbare series

Prison Break
23 stemmen
The 100
21 stemmen
Fringe
11 stemmen
Terra Nova
4 stemmen
Sense8
4 stemmen