Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van Home Ground (2018)

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Home Ground (2018). We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Home Ground (2018)
Varg verliest zijn geldschieter, waardoor de club op de rand van een faillissement belandt. Wanneer de financiële problemen het team van binnenuit dreigen te verscheuren, meldt zich in de persoon van Petra Nagelsmidt een nieuwe eigenaar. De reddende engel zorgt echter voor nieuwe onrust als zij Helena en Espen tegen elkaar uitspeelt. Een strijd die maar één winnaar kan opleveren. Gedurende het seizoen verzetten de mannen zich steeds meer tegen de vrouwen die de leiding in handen hebben. Espen gaat het gevecht aan met Helena en Petra terwijl hij zich langzaam verzoent met zijn seksualiteit; Adrian probeert zich te bevrijden van zijn loyaliteit aan zijn coach en haar dochter Camilla; en Michael, die een toekomst zonder voetbal tegemoet gaat, sleept uit wanhoop om zijn gezin te verliezen zijn vrouw voor de rechter.

Terwijl het eerste seizoen van Home Ground (2018) draaide om een vrouw die een plaats moest veroveren in een mannenwereld, gaat het tweede seizoen over de opstand van de mannen tegen de nieuwe realiteit van een vrouwelijke leiding.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Publishing BV
Taal: Noors
Acteurs: Ane Dahl Torp, John Carew, Emma Bones, Bjarte Hjelmeland en Axel Bøyum
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 20 augustus 2019
Consumentenadviesprijs: € 24,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van Home Ground (2018):
Video on youtube

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In 2018 won de serie Home Ground (2018) drie awards. Welke prijs deelde deze prijzen uit?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Never Walk Alone
Never Walk Alone
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Home Ground (2018)