Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

BBC komt met misdaadserie Vienna Blood

BBC Two heeft de nieuwe misdaadserie Vienna Blood van Red Arrow Studios International besteld.

Het drieluik is gebaseerd op de bestverkopende Liebermann-romans van Frank Tallis. Vienna Blood speelt zich af in Wenen in 1900, een broeinest van filosofie, wetenschap en kunst, waar een botsing van culturen en ideeën zich afspeelt in de grote cafés en operahuizen van de stad.

Matthew Beard en Juergen Maurer krijgen de hoofdrollen in de serie Vienna Blood. Het verhaal volgt Max Liebermann (Matthew Beard), een briljante jonge Engelse arts die studeert bij de psychoanalyticus Sigmund Freud. Wanneer Max in contact komt met Oskar Rheinhardt (Juergen Maurer), een Oostenrijkse detective-inspecteur die worstelt met een vreemde zaak, biedt hij zijn hulp aan.


Matthew Beard

Vienna Blood wordt geproduceerd door Endor Productions. Red Arrow Studios International is de internationale distributeur. De Duitse ZDF en de Oostenrijkse ORF zijn coproductie-partners en gaan de serie in in hun regio vertonen. Sue Deeks, BBC's hoofd van programma-acquisitie: "Vienna Blood is een uniek, ambitieus en meeslepend misdaaddrama, dat zich afspeelt in glorieus Wenen tijdens een buitengewone periode in zijn geschiedenis. We zijn verheugd om het naar BBC Two te brengen."

Hilary Bevan Jones, directeur van Endor Productions, voegt eraan toe: "We zijn er trots op dat we de uitstekende romans van Frank Tallis tot leven hebben gebracht in de historische en prachtige stad Wenen. De chemie tussen de hoofdrolspelers Matthew Beard en Juergen Maurer gaat zorgen voor een mooi eindproduct, dat prachtig wordt aangevuld met een uitzonderlijke internationale cast."
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
Gisteren, 15:00
4
In de maand maart kwam de economie van Nederland tot een halt. De strijd aangaan met corona was nu het enige nieuws wat belangrijk was. Voorkomen dat mensen besmet raken en ziek worden.
Gisteren, 14:00
4
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The New Pope. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 13:00
De populaire komedieserie De Luizenmoeder krijgt een film de opnames zijn gepland voor tweede helft 2020.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56