Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

BBC komt met misdaadserie Vienna Blood

BBC Two heeft de nieuwe misdaadserie Vienna Blood van Red Arrow Studios International besteld.

Het drieluik is gebaseerd op de bestverkopende Liebermann-romans van Frank Tallis. Vienna Blood speelt zich af in Wenen in 1900, een broeinest van filosofie, wetenschap en kunst, waar een botsing van culturen en ideeën zich afspeelt in de grote cafés en operahuizen van de stad.

Matthew Beard en Juergen Maurer krijgen de hoofdrollen in de serie Vienna Blood. Het verhaal volgt Max Liebermann (Matthew Beard), een briljante jonge Engelse arts die studeert bij de psychoanalyticus Sigmund Freud. Wanneer Max in contact komt met Oskar Rheinhardt (Juergen Maurer), een Oostenrijkse detective-inspecteur die worstelt met een vreemde zaak, biedt hij zijn hulp aan.


Matthew Beard

Vienna Blood wordt geproduceerd door Endor Productions. Red Arrow Studios International is de internationale distributeur. De Duitse ZDF en de Oostenrijkse ORF zijn coproductie-partners en gaan de serie in in hun regio vertonen. Sue Deeks, BBC's hoofd van programma-acquisitie: "Vienna Blood is een uniek, ambitieus en meeslepend misdaaddrama, dat zich afspeelt in glorieus Wenen tijdens een buitengewone periode in zijn geschiedenis. We zijn verheugd om het naar BBC Two te brengen."

Hilary Bevan Jones, directeur van Endor Productions, voegt eraan toe: "We zijn er trots op dat we de uitstekende romans van Frank Tallis tot leven hebben gebracht in de historische en prachtige stad Wenen. De chemie tussen de hoofdrolspelers Matthew Beard en Juergen Maurer gaat zorgen voor een mooi eindproduct, dat prachtig wordt aangevuld met een uitzonderlijke internationale cast."
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws